Reklama

Reklama

Dvaja pátrači: Spy Kids 2

  • Slovensko Spy Kids 2: Ostrov stratených snov (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Od chvíle, keď zistili, že ich rodičia sú tajnými agentmi a potom ich dokonca zachránili z rúk únoscov, sa už z Carmen (Alexa Vegaová) a jejo mladšieho bračeka Juniho (Daryl Sabara) stali ostrieľaní detskí agenti. Proti sebe však nemajú len zloduchov všetkého druhu. Pri záchrane prezidentovej dcéry Alexandry (Taylor Momsenová), ktorá sa ocitla v ohrození života na jednej atrakcii zábavného parku, sa totiž dostali do sporu s konkurenčnými detskými agentmi Garym a Gertie Gigglesovcami (Matt O´Leary, Emily Osmentová). Ich otec Donnagon (Mike Judge) navyše pripravil o miesto Gregoria Corteza (Antonio Banderas), ktorý mal byť vymenovaný do pozície riaditeľa špiónskej organizácie OSS. A aby tých zlých správ nebolo dosť, falošní čašníci počas výročnej večere OSS ukradnú prototyp maskovača - prístroja, negujúceho každú energiu. Nájsť s získať ho späť majú Gigglesovci, ale Carmen s Junim sa nehodlajú vzdať a malou fintou ich pošlú celkom inde. Sami sa potom vyberú po stopách maskovača, vybavení supermoderným zariadením od strýčka Mačetu. Podľa informácií od starého známeho Fegana Floopa (Alan Cumming) navyše usúdia, že za krádežou by mohl byť samotný Donnagon Giggles. Pátranie ich privedie na malý ostrov, v ktorého blízkosti sa strácajú lode. Nájdu tu šialeného vedca Romera (Steve Buscemi), ktorý vynašiel maskovač - negátor energie, ale teraz sa ukrýva v podzemí ostrova pred svojimi vlastnými výtvormi, zmutovanými výsledkami svojich genetický pokusov. Vzápätí, žiaľ, narazia aj na Garyho a Gertie a znovu se s nimi musia stretnúť v boji o maskovač. Na pomoc im bežia rodičia Gregorio a Ingrid Cortezovci (Antonio Banderas, Carla Guginová) a babička s deduškom, ktorí sú, pochopiteľne, tiež špičkovými agentmi. Je jasné, že o ukradnutý prístroj sa na ostrove strhne veľká bitka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

Hopper 

všetky recenzie používateľa

Nárez, ktorý Rodriguez stvoril má za následok, že moje obe deti nechcú pozerať nič iného - a po pravde ani sa im veľmi nečudujem. Film sa rúti dopredu splašeným tempom, nie je ani veľmi kedy rozmýšľať nad dejom a hračičiek je tu toľko, že si ich nie je ani možné všetky zapamätať. Dokonca aj obaja detskí herci nie sú veľmi protivní ako to býva inde, takže výsledkom je pohodová záležitosť, na ktorej - áno priznám si to - som sa tiež skvostne bavil (kostričky nemajú chybu). ()

cinema_cz 

všetky recenzie používateľa

Čirá, nakažlivá radost z filmařiny prýští z každého políčka a kinofilovo srdce plesá. Výsledkem je ale přehuštěnost, respektive "maglajz", ze kterého nápady srší zleva zprava, ovšem je jich tolik, že než mohou být rozehrány do uspokojivé podoby, jsou přebity dvaceti dalšími. 80 % (Ondřej Vosmík, Ci 12/2002, str. 68) ()

Reklama

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Jednička měla rozpočet 35 milionů dolarů a celosvětové tržby činili téměř neuvěřitelných 148 milionů dolarů, takže bylo celkem jasné, že pokračování musí vzniknout, aby se z toho vytřískali další peníze. Ale sakra, jestli už jednička byla taková kravinka, tak dvojka je už ultra mega volovina. Zatímco předchozí díl byla vážně taková dětská bondovka, tak Ostrov ztracených snů je přeprštěná fantasy pohádka, kde jsou různá monstra a to je právě to, co mi vadilo. Líbíl se mi začátek v zábavném parku, ale potom to šlo rapidně dolů, co se týče tempa .Ale musím zase uznat, že je to zábavnější!!! Za velkou část zábavy může Antonio Banderas. Děti se do svých rolích více vžili a jako agenti jsou vážně dobří. Opět se mi líbili všechny jejich možné vynálezy. Tentokrát měli i protivníka v podobě dvou dalších dětských agentů. Přibyli nějaké další herecké hvězdy. Výborný Steve Buscemi a nebo Bill Paxton. Když to všechno sečtu, tak dvojka je o hvězdičku horší, možná nebýt těch příšer, tak bych dal i ty tři! ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

První film, když už nic jiného, byl originální rodinný snímek, který mohl pobavit celou rodinu. Druhý film je pokračováním, které do hry vrací celou rodinu Cortezových, ale v hlavní roli jsou samozřejmě hlavně děti a jejich rodiče a následně ani prarodiče si v akci tolik neužijeme. Carmen a Juni se musí vyrovnat s novou hrozbou, která přichází z tajuplného ostrova. Jejich otec se zase musí vyrovnat s tím, že se nestal ředitelem špiónské organizace OSS. Ředitelem se stal muž, který je otcem dalších dvou dětských agentů. Gerti a Garry jsou silná konkurence pro Carmen a Juniho, ale přece by to nebyli oni, aby si se vším poradili. Rodriguez zase pustil svou fantazii na uzdu a na ostrově vytvořil spoustu monster, takže je film atraktivní po stránce digitální, i když na hodně z nich je znát nižší kvalita. U prvního filmu jsem měl z digitálních efektů přece jen trochu lepší pocit. A stejně tak i z příběhů. Tohle je jen honička za udělátkem, kdy záporák je na první pohled jasný, protože kdo to bude jiný, než nová postava? Nějaké zvraty tu jsou a Rodriguez pořád ukazuje, že je dobrým režisérem, ale přece jen to není něco, na co by jeho fandové a ostatní diváci měli dlouho vzpomínat. Rodina s dětmi si film užije určitě více než ostatní. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/mistrovsky-plan-nerdi-bel-ami-susi.html ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Stejně oddechová podívaná pro děcka, jako byla jednička, nezaznamenal jsem posun ani nahoru, ani dolů. Přibylo náznaků vtípků, přibylo efektů (v době vzniku určitě působících zajímavěji, než dnes), ale logiky mírně ubylo (tedy ono jí ani v jedničce mnoho nebylo, což u tohoto typu filmů ale patří k věci). Solidní tři hvězdy, dětem se to líbilo určitě více, než mně. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (9)

  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)
  • Scéna, kde postava Antonia Banderase češe svému synovi vlasy, byla také ve filmu Čtyři pokoje v části "The Misbehavers", kterou také režíroval Robert Rodriguez, a ve které také hrál Antonio Banderas. (HappySmile)
  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)

Reklama

Reklama