Reklama

Reklama

Príbeh bývalého policajného detektíva, ktorý po diskreditácii v práci odíde z mesta a žije v horách. Jeho pokojný život sa však skončí, keď ho jeho bývalá manželka, súkromné očko, požiada o pomoc v prípade vraždy, ktorú údajne spáchal excentrický televízny herec. (TV JOJ)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (63)

figliar 

všetky recenzie používateľa

Béčková komediálna kriminálka s noirovým nádychom,  ktorá ťaží najmä z hereckého obsadenia. Dej neponúka nič extra prevratné, ale dialógy a situácie, v ktorých sa ocitá skrachovaný detektív Charlie Hunnam sú až tak absurdné, že takmer celý film dokážu zabávať. K tomu vedľajšia úloha ako šitá na mieru Melovi Gibsonovi a vo výsledku sa jedná o film, ktorý splnil očakávania a spríjemnil nedeľný podvečer. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ničím neurazí a ničím vyslovene nenadchne. Asi tak by som opísal túto priemernú kriminálku na jedno pozretie s Charlie Hunnamom v hlavnej úlohe a Melom Gibsonom vo vedľajšej úlohe. Kvalitou je film niekde na pomedzí medzi béčkom a "áčkom" a pocitovo presne na 50% a slabé 3*. PS: v rámci Melových filmov je to mierne zlepšenie v porovnaní s MIliónovým Hurikánom, Fatmanom či Nebezpečným. ()

Reklama

HellFire 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se bez mučení, že mám fakt rád Charlieho Hunmana, ten kluk je přirozený talent a chemie mezi ním a Lucy Fry je opravdu přirozená. Přidejte k tomu Mela Gibsona a dostanete pohodový film, na který se dobře dívá, což je v poslední době v Hollywoodu zázrak. Škoda jenom, že filmu chybí ono „cosi“, co by po pozvedlo na vyšší úroveň. Je to totiž po všech stránkách moc povedené řemeslo. ()

UhLee 

všetky recenzie používateľa

(5,5/10). Jediným důvodem proč jsem se chtěl podívat na tento film byl právě hlavní hrdina Charlie Hunnam. Musím říct, že mě film dokázal docela pěkně vtáhnout do děje a první hodinu jsem si říkal, že to není vůbec špatné. Charlie měl pořád svoje vousy, které mi k němu prostě neodmyslitelně sedí. Bylo dost divné, když svou "lví hřívu" shodil. Od té doby to šlo s Last Looks docela z kopce a nezachránil to ani závěrečný twist, který byl hrubě neuspokojivý. Je to rozhodně lepší než všechny ty sračky ve kterých se poslední dobou objevují podobné vyhaslé hvězdy jako Mel Gibson. Pokud se to někde snažilo být vtipné, tak já jsem se teda nesmál. Poslední věcí, která mi hodně kazila dojem z filmu bylo místy dost divné zaostření kamery, volba hudby a nazvučení. Alespoň tohle si mohli trochu lépe pohlídat. ()

johnsnow odpad!

všetky recenzie používateľa

Máme tu detektívku kde Gibson najebaný ako sviňa údajne zabil svoju starú, avšak je tak alkáčovsky založený, že nemá ani tucha či to fakt urobil. Hunnam to ide riešiť pričom celý police zbor ho nenávidí lebo s nimi vyjebal. základ výborný ale toto nie je detektívka ale komédia kde pičús na bicykli jazdí sem a tam a v asi 5-10 minútových intervaloch dostáva po kokote. Hnus, ale aspoň na Lucy sa dobre kukalo. ()

Galéria (253)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama