Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (103)

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

V podstate je to strašná blbosť, ale je to jedna z tých blbostí, na ktorých sa dá dobre zasmiať a verím tomu, že minimálne o polovici blbostí tvorcovia vedeli, že sú blbosti a dali ich tam práve preto. Nakoniec z toho vyšiel tuctový rodinný vianočný film prekvapivo plný wtf momentov, ktorý si najlepšie vychutnáte, keď si z neho budete robiť srandu. ()

Tomas_PO 

všetky recenzie používateľa

Po jednotke jednoznačne nenaplnené očakávania. Animácie a Santov svet sú opäť raz prekrásne, no príbeh je bez nápadu a silnejšej emócie, tvorený zrejme s vierou, že sa povezie na úspechu prvého dielu. No na lenivé Vianoce určite pohodička a dobrá voľba, 2 hviezdy sú len kvôli tomu že jednotka dostala 4 a rozdiel 2 hviezd tu je. ()

Reklama

Detektiv-2 

všetky recenzie používateľa

Je to odlišné než první kronika, zaměřené více na dětské publikum, ale dlouhé jako pro dospělého diváka. Tyto dvě věci drhly stejně tak jako hlavní záporák, jehož charakter se mi zdál nedotažený. Každopádně to dost vynahrazuje pán a paní Clausovi. Scény s nimi jsou zábavné a chemie která mezi nimi probíhá je výtečná. Jsou to prostě herecká esa. Je to průměrná, ale milá vánoční komedie, která vám zpříjemní večer. ()

koty2201 

všetky recenzie používateľa

Videl som hodnotenie tu na ČSFD, že The Christmas Chronicles 2 sú veľký prepad v kvalite. A potvrdzujem, že to tak tomu naozaj je. A neviem kde sa stala chyba. O to viac sa čudujem, že niečo takéto bol schopný natočiť Chris Columbus. Režisér, ktorý natočí klenoty ako Sám doma a prvé dva Harry Potter filmy teraz prinesie takúto infantilnú blbosť? Prvý diel je tiež pre decká, ale dá sa to pozerať. Pokračovanie je však už príliš detské a hlúpe aj na mňa. Príbeh? Ten by bol pomerne zaujímavý, pútavý a dobre by nadviazal na predošlý film. Pretože je to trochu iné a nie je to to isté, len veľkolepejšie. Škriatok, ktorý pracoval pre Santu "zdivočel", chce zničiť Vianoce a vytvoriť si vlastnú "Santovu dedinu". Ale prečo je to tak otrasne napísané a natočené? Tá príjemná vianočná atmosféra išla so zlým scenárom tiež do hája. Herecké výkony? No Kurt Russell ako Santa a Goldie Hawn ako pani Clausová sú tentokrát nič moc oproti jednotke. Tyrese Gibson by bol dobrý náhradný otec, keby sa neobjavil na pár minút na začiatku a na konci. Sunny Suljic ako malé cameo aspoň trochu potešil. Doteraz som ho poznal len ako Atreusa z najnovších dvoch dielov hernej série God of War. Technicky ide o rovnaký prepad v kvalite. To CGI hneď od začiatku je naozaj umelé a otrasné. Je ako päsť na oko. Hudba opäť nebola zaujímavá a taká obyčajná, ktorá proste nezaujme. Kostýmy u Santu a pani Clausovej môžem pochváliť, ale to je všetko. Zasadenie deja bolo aspoň jediná lepšia vec ako v prvej časti, pretože už nebolo také nezáživné a komorné. Ak by ste hľadali nejaký zaujímavý záber, tak medzi takým tým štandardom by ste ho nenašli. Takže nie, ale na druhý krát to už nevyšlo a nedivím sa, že tretí diel už neprišiel. Nemôžem to odporučiť, ak nechcete uraziť svoje mozgové bunky. Teda ak máte viac ako 10 rokov. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

13.Deň filmového adventného kalendára. Znovu netflix a zrejme aj posledný vianočný film z tejto služby. Dlho očakávaný, po tej skvelej jednotke sa na tom podieľal Chris Columbus, ktorý to vie s vianočnými filmami. Nechápem to nízke hodnotenie, veď to bolo v červených percentách keď to vyšlo, ešte v novembri. Ja som si to nechal na Advent a dobre mi to sadlo. Určite jeden z najlepších vianočných snímkov na netflixe, avšak kto nevidel jednotku, tak tomu to veľa nedá. Výborný K.Russell ako Santa Claus a tiež Český dabing. Tie decká pekne vyrástli. Navyše dnes už máme tretiu adventnú nedeľu. 4* ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • V Santově vesničce bydlí přes jeden milion skřítků. A je zde přes 300 000 dílen, které všechny navrhla paní Clausová (Goldie Hawn). (ČSFD)

Súvisiace novinky

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

24.04.2024

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (viac)

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

25.11.2020

Třetí díl série Gremlins je už několik let předmětem spekulací fanoušků a příslibů ze strany tvůrců, nyní se Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a kámen mudrců) jakožto scenárista prvního dílu… (viac)

Reklama

Reklama