Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Futbalový štadión v Coffs Harbour v Austrálii. Futbalový tím Austrálie práve vytvoril svetový rekord v najvyššom víťazstve v medzinárodnom futbalovom zápase v pomere 31:0. Zdolaný tím Americkej Samoy sa po tejto porážke v kvalifikácii na majstrovstvách sveta stane terčom posmechu športového sveta – a pripraví tak pôdu pre film maorského režiséra Taiku Waititiho. (Cinemart SK)

(viac)

Diskusia

roning85

roning85 (hodnotenie, recenzie)

Film som pozrel kvoli tomu, ze je o futbale a Samou mam na skok, kde by som chcel ist aj pozriet. Uprimne,... neocakaval som toho vela cize nie som sklamany. Skratka film ma nicim nezaujal

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Dadel

Bol to pľuvanec. Pokúšať sa o vtip pri tvojej účasti by bolo hlúpe. To je ako chcieť prespievať Pavarottiho.

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Dadel

No a? Hlavne, že bol vytvorený zadarmo. Nemáš jasno v prioritách, nerozumieš tomu, iba mudruješ! Keď sa ti nepáči, urob si vlastnú stránku...

na príspevok reagoval andko

Uživateľ panbubo zmazal svoj príspevok.

Uživateľ frank1974 zmazal svoj príspevok.

Súvisiace novinky

Další filmové Star Wars dorazí v roce 2025

Další filmové Star Wars dorazí v roce 2025

08.03.2023

Ačkoli mají nejnovější informace z prostředí společnosti Lucasfilm a světa Star Wars daleko k oficiálním oznámením, lze je v současnosti považovat za velice pravděpodobné. Server Variety totiž… (viac)

Waititi, Netflix a knihy Roalda Dahla

Waititi, Netflix a knihy Roalda Dahla

06.03.2020

Režisér Taika Waititi (Králíček Jojo, Thor: Ragnarok) napíše a natočí dva nové chystané animované seriály pro Netflix. Ty pak budou vycházet ze známého dětského díla spisovatele Roalda Dahla Karlík a… (viac)

Reklama

Reklama