Reklama

Reklama

Zosuv

  • Česko Sešup (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Manželia Billie (Julia Louis-Dreyfusová), Pete (Will Ferrell) a ich synovia Finn (Julian Grey) a Emerson (Ammon Jacob Ford) si práve užívajú idylickú lyžiarsku dovolenku v Alpách, keď ich na terase horského hotela zasiahne lavína. Hoci všetci vyviaznu bez zranení, Peteove spontánne reakcie a desivé činy počas katastrofy odhalia jeho temnú stránku, ktorá šokuje celú rodinu. Dôsledky tejto chvíle ovplyvnia nielen zvyšok ich dovolenky, ale aj celého života. Čím viac sa Pete snaží utajiť pravdu a všetko vysvetliť, tým viac sú manželka Billie a ich deti nútení prehodnotiť svoj doterajší život, vyhliadky na budúcnosť a najmä na to, čo si vlastne majú myslieť o Petovi ako manželovi, otcovi a mužovi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ferrella mám rád, dokonca aj v jeho dramatickejšej póze. Ale na originál sa to po dramatickej stránke aj tak vonkoncom nechytá. Žiadna ťaživá atmosféra sa nekoná, len pár zaujímavých momentov, ktoré všetky súviseli s osobou Ferrella. Mám pocit, že keby tú postavu hral niekto iný, zaspal by som od nudy. Priemer. 60/100 ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Downhill" je filmom, ktorý vám dokopy neprinesie vôbec nič. Ak ste ho nevideli, tak ho ignorujte. Tento americký remake filmu "Force Majeure" sa podľa mňa vôbec nepodaril. Poviem úprimne, že ak ste nevideli pôvodný film, tak si pozrite radšej ten. Scénky mali oveľa väčší drive, pôsobili úprimnejšie a hlavne som mal pocit, že dilema, ktorú manželia riešili bola skutočná. Niekedy je silnejšie to čo sa nepovie, ako to čo sa povie. Tento film je to isté, len to nefunguje. V prvom rade za to môže mizerný casting a snaha z toho urobiť komédiu. Nechápem prečo bol do hlavnej role zvolený Will Ferrell. Nie je zlým hercom, no v mnohých scénkach mám pocit, že chce do toho vsunúť nejaký vtip, no scenár mu nedáva žiadny priestor na to, aby z toho niečo spravil. Je tu veľmi umelý, málo uveriteľný a túto rolu mu proste neverím. Julia Louis-Dreyfus je na tom o niečo lepšie. Myslím si, že je celkom okey a hoci tu niektorí píšu, že im prišla ukričaná na všetko, tak dokážem jej dôvodom porozumieť. A myslím si, že by ste v jej situácii reagovali podobne. Nie je dôležité to, že sa nič nestalo. Dôležité je, že sa niečo stať mohlo a mala pocit, že ide o život. Podobne to môžem prirovnať k pranku so Slendermanom. Máme dva páry. A kým v prvom prípade muž chytil ženu na ruky a začal s ňou utekať, druhý ju radšej Slendermanovi postrčil a začal utekať. A tiež sa nič nestalo. Ale ako sa má vnútorne dívať na to čo sa stalo? A najmä keď manžel následne pôsobí, ako keby bolo všetko v poriadku a jednoducho si objedná polievku. Dramatické momenty tu teda stále sú, no nepôsobia tak skutočne ako v originálnom filme. No tu sa rozhodli tvorcovia ešte primiešať aj nejakú komédiu. A realita je tá, že kedykoľvek sa film pokúsil o vtip, tak to bolo zlyhanie na plnej čiare. Scénky sú divné, nemajú šarm a vtip a nefungujú. Tento remake neprináša divákom nič. Ak ste videli originál, toto ignorujte. Ak ste ho nevideli, pozrite si radšej ten. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

Sabrewulf 

všetky recenzie používateľa

Mít za manželku takovou protivnou megeru, tak ji do té laviny strčím. Teď vážně. Popisek filmu není úplně přesný, dělá z manžela idiota, přitom idioti jsou v tom filmu snad všichni. Je to přesně takový ten typ rodiny, kterou bych nikdy nezval na návštěvy, ani nechodil na návštěvy k nim, protože bych si s nimi neměl co říct a stejně jako se oni ošívali u rozhovoru s jejich známými, to samé bych dělal já s nimi. Jako kdyby udělali z manželky normální, příjemnou, hodnou ženskou, tak si člověk řekne, že by ji před lavinou bránil svým tělem, no prostě klasický postoj, že by pro ni umřel a tím pádem by "selhání" manžela odsoudil. Takto je mi jejich konflikt u zadnice. Mimochodem, není tam ani cítit nějaké eskalování vztahu, který by postupně vygradoval, jde jen o takový prázdný sled scének, jako je tomu zvykem u současných českých filmů. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Julia Louis-Dreyfus? To je Rose Byrne o 20 rokov a po troch nevydarených plastikách. Ale to je jedno. Úpenlivo som očakával ten moment, kedy sa konečne prvýkrát zasmejem. Prešlo 10 minút, nič. Ďalších desať, stále nič. Potom prišiel zálesák z Game Of Thrones, ale situácia sa nezlepšila. Nechápem vlastne zmyslu tohto filmu, pretože žiadny potenciál nemal a Ferrel má hrať blbca, veď iné ani nevie, ale máme sa z toho predsa rehotať. Ten vtipný moment tu ale nikdy neprišiel, ale obrovské prehrávanie hlavnej dvojice bolo neúnosné. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Som presvedčený o tom, že pôvodný film je lepší. Tento americký bratranec to podáva asi viac prvoplánovo, aby to pochopili. Našťastie to nebola tá ťažká, udepkárená, dvojhodinová dráma, ale pomerne svižná komedo-dráma, ktorá ale donúti sa zamyslieť. Na druhej strane, mať takú manželku, nebolo by viac manželkou. 2 z 5 ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Protože společnost Walt Disney Company koupila v roce 2019 aktiva společnosti Fox, jedná se o první film, který obsahuje logo Searchlight Pictures bez názvu Fox. (willy1)

Reklama

Reklama