Reklama

Reklama

Nadosmrti

  • Česko Nadosmrti (viac)
Trailer 1

Ema je manželka Marka Webstera. Právnika, ktorý sa pred rokmi zaoberal jej prípadom, keď sa stala obeťou násilnej lúpeže. V predvečer výročia sa Ema rozíde so svojím milencom Tomom, manželovým kolegom. Pri večeri dostane Ema od manžela náhrdelník, ktorý pre ňu dal vyrobiť, hoci sa dohodli, že výročie bude bez darčekov. Ona má pre neho pripravené lístky na Super Bowl. Mark ich s vďakou odmietne. Keď odchádzajú z reštaurácie, Mark jej povie, že má pre ňu ešte jedno prekvapenie. Ema nájde vo vrecku svojho kabáta čiernu šatku. Mark ju so zaviazanými očami vezie autom tmou do neznáma. Keď zídu z cesty, Ema si zo strachu šatku stiahne. Prichádzajú k domu pri jazere. Všade okolo domu sú zapálené sviečky, cesta z lupienkov ruží a pripravené odkazy. Ruže ju vedú do spálne, kde ju čaká Mark s prípitkom. Mark sa jej ospravedlní, vie, že v poslednom čase to medzi nimi nebolo celkom v poriadku, ale rád by jej dal ešte jednu šancu. Keď sa Ema ráno zobudí, je jej veľmi zima. Zistí, že je k manželovi pripútaná kovovými putami. Mark si sadne vedľa nej, spýta sa, ako sa vyspala, a vyhlási, že je čas vstať. V tej chvíli sa strelí do hlavy. Ema zostane ležať v posteli celá od krvi s manželovou mŕtvolou, ku ktorej je stále pripútaná. Pokúsi sa prestreliť reťaz, ale v zbrani bola len jedna guľka. Odtiahne mŕtvolu do skrine, v ktorej sú len jej svadobné šaty, ktoré ukrývajú trezor. Keď sa chce dostať na prízemie, spadne zo schodov a mŕtvola Marka spadne na ňu. Vlečie ho cez dom na svojich svadobných šatách. V kabelke hľadá svoj telefón, ale ten je utopený vo váze s ružami. Kľúče od auta nájde v odpadkovom koši. Oblieka si manželove zakrvavené šaty, namiesto topánok si nohy zabalí do látky šiat a mieri do garáže. Naloží mŕtvolu do auta, podarí sa jej naštartovať, ale čoskoro motor zhasne. Zistí, že vypustil nádrž. V aute začne hrať hudba a prenikne k nej jeho hlas. Vydesí ju to, ale je to len nahrávka. Mark jej vysvetlí, že ho povolali preč a on by sa nemohol pozerať, ako si ona žije šťastne až do smrti... Uviaznutá a izolovaná uprostred zimy musí teraz žena bojovať s najatými zabijakmi, aby unikla zvráteným plánom svojho zosnulého manžela. Podarí sa jej prežiť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (104)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

tak to byla bída.Začátek je extrémně nezáživný a pocitově trvá snad hodinu.Poté se konečně něco stane,ale místo toho aby se to pořádně rozjelo a divák si užíval jednohubkový thriller,je to pořád víceméně nuda a měl sem co dělat abych neusnul.Nevyšla ani sázka na Megan Fox,která nikdy nebyla dobrá herečka a tady v tom úspěšně pokračuje....40% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pomalý rozbeh, ktorý sa zhruba po 20 minútach začne dobre vyvíjať a mňa tento námet upútal a držal dosť dlho, čakal som napätý thriller. Ale nejak tá posledná polhodinka nevyšla, už sa to len viezlo a to spomínané napätie vôbec neprišlo. Nuž a Megan Fox fakt nie je herečka, to je len tvárička, ktorá s tým botoxom už ani emócie nevie prejaviť. ()

Reklama

MrPierc 

všetky recenzie používateľa

Není to špatné. Nijak speciální zápletka, ale postupná gradace mě bavila. Záporák akorát, jen několik postav a pár lekaček. Někdy je průměrný film 90 minut tak akorát pro páteční večer. Megan Fox by měla ty paštikové make-upy a botox omezit. Jinak je to stále prkenná herečka, ale k tomuto filmu to stačilo. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Bezduchý, střídmý a vlastně ničím nezajímavý home invasion, který nejvíce ztrácí body na herecké nevyspělosti hlavní herečky. Na Megan se sice dost hezky kouká, ale jinak má tak strašně otravný výraz bez jakýchkoliv emocí či hereckého talentu a hraje tak neuvěřitelně, až to místy bolí… Záporáci nejsou nijak výrazní a po úvodu jsem čekal větší finální zvrat nebo aspoň něco, kvůli čeho bych si film zapamatoval. Takhle je to výsledek úplně bez pointy či nějakého významu. Člověk by si řekl, že 90 minut uběhne jak voda, ale tohle bylo utrpení… ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Megan jsem viděl naposledy v želvách ninja 2 od té doby v ničem až nyní. Není to nějak extra dobrá herečka a ani pěkná zde navíc je prvních 15 minut pěkně hnusná. Podobný námět už zde kdysi byl akorát tam byla ženská co byla přivázaná na posteli a byla s mrtvolou a nikde nikdo tady je ženská přivázaná s mrtvolou .Jelikož je toho asi málo tak tam režisér narval i home invasion s lupiči co chtějí diamanty.  P.s. já nevím , ale kdyby si někdo vedle mě prostřelil hlavu tak bych se asi pozvracel nebo by mě bylo blbě a to jsem chlap já vím, že v Americe jsou lidi otrlí a zvyknutí na cokoliv, ale někdy by neuškodilo to do těchto podobných filmů dát. P.s. 2 jedna z prvních věcí co Megan napadne je umýt si obličej od krve  mě osobně by více štvaly ty pouta, ale hold každý má jiné priority. Proč mu nevykloubila ruku a nevytáhla ty pouta přes to předpokládám, že na mrtvole by to šlo lehčeji než na živém člověku? 40 procent ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčanie prebiehalo v bulharskej Sofii v štúdiách, pretože sneh vo filme je falošný a vyrobený z papiera. (Real Tom Hardy)
  • Jakmile večer Emma (Megan Fox) viditelně zamkne dveře na řetízek, hned v dalším záběru je vidět řetízek volně visící vedle dveří. (Timak)
  • Tento film se překvapivě podobá příběhu románu „McTeague: A Story of San Francisco“ od Franka Norrise, který poprvé vyšel v roce 1899. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama