Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chip je servisný technik káblovej televízie, muž, ktorého si človek nesmie nikdy pripustiť k telu, lebo sa ho už nikdy nezbaví. A presne to sa stane mladému architektovi Stevenovi, ktorý potrebuje zaviesť káblovú televíziu. Chip mu ponúkne, že zariadi sledovanie televízie bez mesačných poplatkov. Steven súhlasí, no to nemal robiť.
Chip sa mu mieša ustavične do života, všetko prevráti naruby. A to len preto, že chce zúfalo získať dobrého kamaráta. Keď mu nesmelý Robin konečne dá najavo, že nie jeho priateľom, Chip pripraví strašný plán pomsty. (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (265)

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Téměř dokonalé dílo. Ben Stiller režíruje a střídá žánry se zběsilostí rovnající se jen kadenci ksichtů Jima Carreyho, který prostě jede. Viděl jsem většinu jeho filmografie, ale tady se fakt utrhnul ze řetězu. Škoda že pak oproti němu Matthew Broderick působí strašně nudně a obyčejnsky. Krapet bych upravil konec a bylo by to perfektní. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Ja nemám plán, rozhodujem sa z momentu na moment..." Táto veta z úst šušľavého "káblovkára" moc nesedí. Naopak sa zdá, že ten magor má všetko dobre naplánované. Ale možno je to v tom, že svoje plány iba rýchlo realizuje. Ben Stiller tu síce vystupuje, ale nie priamo, no keď som zbadal O. Wilsona, tak ma chytil smiech. Tí dvaja sú spolu snáď v každom filme. Nakoniec priemerná "Carreyovka" plná jeho typických ksichtov, ale dá sa to. 60%. ()

Reklama

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Vůbec by mě nenapadlo, že bude duo Broderick - Carrey takhle dokonale fungovat!!! Nicméně... Něžně mrazivé příběhy o psychopatech nikdy neomrzí, a to ani ve chvíli, kdy jsou brány s carreyovskou nadsázkou. "Cable Guy" rozhodně není film, který by dělal svému žánru ostudu - právě naopak. Takže pokud máte rádi osobitý styl Jima Carreyho, pak je pro vás tenhle (úžasně ujetý a ne zas tak nereálný) film povinnost.;-) ()

solskjaer 

všetky recenzie používateľa

Jim Carey v tomto filmu exceluje svými grimasy a musím říct, že jsem opravdu překvapený tím hodnocením co zde vidím, neboť jde o opravdu povedený film! Já jsem se tedy smál téměř od začátku do konce. Mimochodem zkuste si zahrát pornohádanky jako ve filmu - z touto hrou sklízím úspěch už minimálně 5 let:-)) ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jim Carrey je človek mnoha tvári, mnoha hereckých polôh a za celé svoje pôsobenie pri filme si vyslúžil povesť jedného z najlepších komikov a hercov. Cable Guy pod taktovkou rovnako strešteného Bena Stillera, ktorý sa môže pochváliť takými filmami ako Tropic Thunder a Zoolander, je bohužiaľ úplnou stratou času. Celý koncept je postavený na banálnej zápletke, ktorá neponúka nič nové, a čo je horšie, ani nič zábavné. Po celý čas mi tam chýbala nejaká silnejšia motivácia, alebo emócia u hlavných predstaviteľov, nie len sledoval ako pobehujú a kecajú do vetra. A na to aby som to nebral vážne, mal film až príliš veľkú snahu byť vážnejším v miestach, kde by mal baviť. Jednoducho tu fungovalo málo vecí. Čo sa tíka, filmovej reči tam nie je veľmi čo vytknúť. Kamera je nápaditá, rovnako aj strih a vďaka tomu je film dynamický a pozerateľný. Bohužiaľ to škrípe či už v dialógoch, alebo hereckých výkonoch, ktoré sú skôr otravné. Koniec ma celkom pobavil, ale nie natoľko, aby som si tento film pamätal aj o týždeň. Veľké sklamanie bez kúska vtipu. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (23)

  • Keď Jim Carrey natáčal scénu, ako hrá basketbal, ukázalo sa, že herec vôbec nevie driblovať a už vôbec nie trafiť kôš. Dostal teda pokyn napodobňovať pohyby basketbalistu a loptu mu už len „pridali“ špecialisti na špeciálne efekty. (Arsenal83)
  • Příjmení Ricka (Jack Black) je Legatos. Ve filmu nezazní, je pouze ve scénáři. (GreatestFan)
  • Na tehdejší rozporuplné kritiky filmu odkazuje seriálu Simpsonovi (od r. 1989), konkrétně 3. epizoda 11. série, kde Homer a Bart kritizují scénář. (PECHY15)

Reklama

Reklama