Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey Kelley (Sean Patrick Flanery), jeden z prvých amerických bojovníkov s čiernym opaskom v brazílskom jiu-jitsu, je odstrihnutý od všetkého, čo miluje, a zapojený do nesankcionovaného turnaju MMA. (maramashi)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (20)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No necakal by som,zeby sa mi pri tomto filmovom zanri objavila aj nejaka slza v oku,naozaj velmi pekny pribeh o jednom americkom bojovnikovi v brazilskom jiu-jitsu,ktory bol medzi prvymi,ktory mal v tomto tvrdom sporte cierny opasok,nebudem viac prezradzat,no pozrite si tento film,podla mna sa to oplati...:-) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Niečo pre fanúšikov bojových umení a MMA a zároveň malej romantiky. Na prvý pohľad nespojiteľné, ale začína to práve tou romantikou. Je neuveriteľné, že Sean Patrick Flanery a slečna Bowdenová k sebe dobre pasujú, pretože on naozaj, ale že naozaj nevyzerá na 55. Mne sa to páčilo, pretože oba línie boli zobrazené vyvážene, nie je tu príliš veľa boja, ale film nie je ani presladený. Vlastne ma prekvapil, čakal som niečo priemerné, dostal som oveľa viac, bavil ma po celý čas, hoci záver bol z kategórie klišé. ()

Reklama

kusaj 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu je z toho cítit nádech osmdesátkových filmů z prostředí bojových sportů. Hlavní hrdina je 100% klaďas každým coulem,je tam trochu romantiky, srdceryvný příběh a celé je to propojené brazilským jiu-jitsu. Mírně béčkový film o pomalu stárnoucím instruktorovi BJJ a jeho velkým životním "fightu" s pěknou porcí nostalgie. Za mě dobrý, nenudilo to. Na nedělní odpoledne je to ok. ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Kýčovitá mýdlooperní hospodyňkovská homokládovina o ňuňavě romantickém BJJmedvídkovi (BlowJob Jam), pyjonýrovi všech pyjonýru, slaďoušovi nejsladším a správňákovi nejsprávnějším, kladnějším než kláda, který, pokud zrovna s nadšením neaportuje paničce tenisáky, nečumí na ni jak baset na kotletu a nenosí jí v hubě kabelku, xmrti rád oblézá slizce zpocené otyloně z MMA (Mentally Malformed Aggressors), co by jej za normálních okolností sfoukli jen lehkým kýchnutím, očichává jim rozkroky a vytírá jim xichtem podpaždí. Suma sumců docela trappling (choreografický i tokací) a něco, jako by přeslavná spissovatelka hajzlpapírů E.L. Jamesová napsala scénář k 50 odstínům Fandama. Nasraně druhé to však má veškeré markanty osmdesátkového kunkfuj braku, čili takové nostalgicky vinné potěšení a ideální výplň na dlouhé podzimní podvečery, kdy se vám strašně nechce čumět s nějakým romanticky roztouženým bobrem na chervánky, osaměle si progelovávat řitní věnec či mlátit menší a slabší. A já zrovna jeden z takových podvečerů měl. Tak tři, a už o tom nechci mluvit. ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Krásnej film o bojových sportech. Kéž by něco takového dostal poslední dobou i box. Ale zrovna jiu-jitsu je jedno z mála bojových umění, které zní jako jídlo z vietnamského bistra a není úplně na hovno Je na první pohled poznat, že je Sean Patrick Flannery národní šampion BJJ, takto reálný grappling jsem ve filmu asi neviděl. Je to v podstatě hrozný béčko a levný film, ale evidentně srdcovka, což se přeneslo i na mne. Kombinace Wrestlera, Sultana, Rockyho a trochu Cobra Kai. Myslím, že Spazz z toho bude tak nadšený, že tomu věnuje nějakou ilustraci :) 8/10 ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Sean Patrick Flanery (Mickey Kelley) má i ve skutečnosti černý pásek v brazilském jiu-jitsu a černý pásek v karate. (Arrow)

Reklama

Reklama