Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tesne pred Vianocami oznámi Ivane (Tereza Kostková), ktorá žije len pre rodinu, jej manžel Martin (Marián Miezga) vec, ktorá jej zničí sviatky, a o ktorej vie len ich spoločná kamarátka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Tá sa ako jediná z partie nevydala a nemá deti. Žije sama, ale udržiava pomer so svojim šéfom Filipom (Martin Hofmann). Ďalšia z partie Ela (Andreea Vasile) je známa televízna moderátorka, ktorá vedie harmonický život s prekladateľom kníh Andrejom (Ondřej Sokol) a ich desaťročnými dvojičkami, kým sa nečakane neobjaví jej bývalá láska Dávid (Ján Koleník). Partiu uzatvára majiteľ reštaurácie Vlado (Pavel Bartos), ktorý sa po rozvode s Vierou (Soňa Norisová) druhýkrát oženil s mladšou Broňou (Dominika Morávková). Po skúsenostiach z predošlého vzťahu si neželá, aby jeho žena pracovala, tak Broňa robí všetko pre to, aby sa o jej pracovných aktivitách nedozvedel. Ela jej v tom pomáha. Spleť tajomstiev, koré majú medzi sebou nielen páry, ale aj samotní priatelia, sa začne ešte viac zamotávať, keď sa na Adrianu obráti premiérova manželka (Petra Vajdová) a chce svojho muža (Jaroslav Plesl) opustiť v čase predvolebnej kampane... (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (145)

johnnie78 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo opravdu strašně špatný. Asi nejhorší film za posledních pár let. Až do konce jsem marně tápal, jestli to má vůbec nějaký děj (spoiler: nemá...), nevěřícně sledoval ty ultrablbé skeče s pitvořícími se herci, příšernou kamerou, ještě horším zvukem a postsynchrony, které mi způsobovaly obsedantně kompulzivní poruchu a litoval, že jsem si včas nevypíchl oči. Hrůza a děs. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪,,Správny chlap musí vedieť vykuchať rybku." A vedieť sám sebe vykuchať oči a uši by v kontexte tohto (a iných česko-slovenských filmov) filmu tiež dosť pomohlo.⚪Klasická ,,evitovská" zmiešanina bez ladu a skladu, desať hlavných motívov, pričom ani na jeden sa dej poriadne nesústredí, všetko je vyhnané do krajnosti, pretože len tak má Evitka pocit, že môže zaujať. Takže dejový mišmaš, tri desiatky schematických postáv od švihnutej (a extrémne zle Kostkovou zahranej) manželky, čo musí mať všetko pod kontrolou, cez právničku riešiacu viac vzťahy ako prácu až k moderátorke, ktorá má vraj zatajovaný problém, aj napriek tomu, že o ňom už dávno svojmu mužovi povedala (wtf?). To všetko doplnené podivnými pesničkami (akási anglická pieseň od Gotta bol strop), pričom sa dej dve hodiny motá v ničom, aby sa, zase, klasicky evitovsky, ako v predchádzajúcich filmoch podľa jej ,,kníh" všetky problémy zázračne vyriešili 10 minút pred koncom. Zase, bez ladu a skladu, náhle sú všetky problémy zažehnané, našli sa na ne riešenia, i keď divák netuší prečo. Všetko končí horkosladko, Evita má pocit, ako to výborne psychologicky vymyslela, aké poučné sociálne drámy s presahom píše. Hmm. Kto jej konečne raz otvorí oči?⚪Ja zase netuším, prečo niektorí českí herci sú dabovaní a niektorí nie, načo kvôli dvom vedľajším úlohám bolo treba obsadzovať herečky z cudziny či prečo sa podobným paškvilom upíše aj taký Hofmann či Plesl, ktorí sa inak tvária, že hrajú ,,hlavne v kvalite." Tak, koruna očividne nikomu nesmrdí a ,,za peníze v Praze dům." Koleník ako rádoby bad boy je snáď najvtipnejšia (nechtiac) postava.⚪A rada by som mala Evitkin mozoček, v ktorom je najväčší škandál, ktorý dokáže ako spisovateľ vymyslieť rozvod u premiéra. Pretože to by určite rozhádalo celúúú krajinu a pobúrilo všetkých voličov. Premiérov rozvod. Ach, bože. Divákovi sa skôr zastaví rozum nad tým, že sa neustále nakrúcajú ďalšie a ďalšie Evitine hlúposti a stále to niekto financuje a produkuje.⚪ ()

Reklama

tein odpad!

všetky recenzie používateľa

Další odpadový pseudo romkom z Česko-Slovenské produkce definující tento žánr jako úplné dno toho nejhoršího co jsou vůbec schopni herci udělat pro peníze. Je zde taky krásně vidět, že herci jsou prostě jen komedianti (a ku*vy prodejné) jež kvůli penězům udělají cokoliv. Kdepak jsou ty časy kdy ještě existovali aspoň nějací charakterní herci jež si vybírali v čem budou hrát. Nedodíval jsem to, to se opravdu nedalo. ()

pafka 

všetky recenzie používateľa

Za postsynchrony a dabing bych lyncoval tvurce. Co to je proboha za prisernmost? Jak tohle vubec muze opustit studio. Neskutecny slendrian. Krome toho, ze jsem casto nechapal, o co vlastne jde a co je to za trapnost, jsem nasel pozitivum - Tereza Kostkova hrala tak, jak jsem nikdy nevidel - neskutecne komedialne - jako az za svoji hranou a prirozenosti, ale bylo to nesmirne roztomile a divadelne expresivni. Me to ale hodne pobavilo a rad bych ji jeste v tehle poloze videl. ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Další komedie, kterých se každoročně natočí mraky, u níž si druhý den nebudete pamatovat jméno a nejspíš ani o čem byla. Klasické vztahové problémy jsou i zde hlavní prioritou problémů, kterých je hafo. Jedna žena utratí peníze manželů za rozpadající se chatu a strašně se pak diví, že se manžel zlobí, když se s ním ani neporadila. Další spí se svým šéfem, jak originální. Manžel Vláďa pro změnu nechce, aby jeho žena pracovala. Ta ale vše zvládá s pomocí své matky maskovat tak, že muž nic nepozná. Neuvěřitelná super hrdinka. A konečně žena premiéra. To vše se zamotává dohromady a spletenec vztahů se může začít rozmotávat. Bohužel klasičtí herci vlastně nemají pořádně co hrát a Tereza Kostková v sexy oblečku na kulatiny svého manžela je asi to nejvíc sexy, co v tomhle filmu zažijete. O tom žádná, že O. Sokol či Martin Hofmann jsou tradičně na svých možnostech, když je scénář průměrný až podprůměrný a ničím nevyčnívá z šedi a nudy standartních komedií, kterých každý rok vznikne asi deset. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama