Reklama

Reklama

Temné sprisahanie

  • Česko Pod rouškou temnoty (viac)
Trailer 1

Politická aktivistka Sofia zahynie pri nehode, pri ktorej ju zrejme niekto úmyselne zrazil autom a ušiel z miesta činu. Veterán vietnamskej vojny Travis Block pracuje ako tajný agent pre riaditeľa FBI Gabriela Robinsona a vykonáva špinavú prácu ako likvidátor problémov v systéme. Travis chce odísť do dôchodku a tráviť viac času so svojou dcérou a vnučkou, ale šéf ho nechce prepustiť. Novinárka Mira Jonesová pátra po príčinách Sofiinej smrti a získa dôkaz, že nešlo o nehodu. Tajný agent Dusty Crane jej navyše tvrdí, že má informácie o prísne tajnej operácii FBI s názvom Projekt Unity, pri ktorej sa likvidujú nepohodlní ľudia a zabíjajú nevinní civilisti ako Sofia. Riaditeľ FBI poverí Travisa Blocka poslednou úlohou pred odchodom do dôchodku, má priviesť agenta Dustyho Cranea. Vzápätí zavraždia Cranea a unesú Blockovu dcéru s vnučkou. Keď sa Block dozvie od novinárky o tajnom projekte FBI a vražde jej vydavateľa, ktorý o tom publikoval článok, nezostáva mu nič iné, len považovať svojho šéfa za zločinca a zastaviť ho všetkými prostriedkami. Nečudo, veď čoskoro by sa na zozname smrti ocitol aj on so svojou rodinou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (77)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Neustale ten isty typ role, v ktorej Liam-a vidime spolu s biednymi scenarmi v mnohych B-ckach ho ako herca znacne degraduju. Williams sice reziroval vynikajuci Ozark, ci The Accountant alebo Flawless, ale jeho reziserske schopnosti prepozicane May-ovej scenaristickej bullshit-prvotine vysli uplne navnivoc. Pekny plagat, hlupy scenar. Zabity cas, neodporucam. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Priehľadná aktivistická agitka, ktorá má toľko "chochmesu" aby svoju agendu zaodela do síce biedneho, ale pomerne znesiteľného akčného hávu. A dokonca si na realizáciu prizvala dosť zručného režiséra, zostarnutého, ale stále sympatického Neesona a aj sľubnú hereckú nádej v podobe T. J. Smitha. Scenáristicky to tiež nie je úplne márne, hoci je jasné, že tento koncept nie je trvalo udržateľný až do záveru, kedy sa už každý príčetný divák buď váľa po zemi od smiechu alebo celý tento konštrukt znechutene vypne. Ja osobne som to prežil bez väčšej ujmy a ostal vo mne iba neuveriteľný údiv nad naivitou, ktorá neváhala infiltrovať aj žáner, ktorý už z podstaty veci musí takýmto amatérskym pokusom o sprznenie, zákonite odolať. (10.3.2022) ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Klasický a nefalšovaný low-qaulity scenár béčkových akčných filmov. Podobne ako celé vedenie a vývoj príbehu. (Takéto filmy, s väčšou pozornosťou na scenár a na akčné scény, sa dajú točiť aj inak.) Liam Nesson, pred sedemdesiatkou, ešte stále má dobrú kondičku. Ale je na ňom vidieť, pochopiteľne, že niektoré scény sú pre neho už výzvou. Ja na jeho mieste by som sa preorientoval na menej akčnejšie filmy. On je totiž stále dobrým hercom. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

standardní Neesonovská jednohubka, která má světlejší chvilky a je rozhodně lepší než nedávná Ice Road, ale na jeho slavnější kousky se nechytá ani omylem.Neeson se jako ultra spšel agent musí tentokrát vyrovnat s nekalými praktikami uvnitř FBI a jakkoliv tenhle nápad není špatný (byť není originální),tak to celou dobu jede na půl plynu a ve finále se to rozplizne do nikam...40% ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Akčné thrillery s Liamom Neesonom sú tak trošku moje guilty pleasure filmy. Takže "Blacklight" v jadre presne prináša to, čo som očakával. Nemôžem povedať, že film je prekvapivý, akcie je spracovaná lacno a Liam Neeson v podstate ponúka presne to, čo vždy. Ale baví ma to sledovať. A okrem toho si myslím, že film má niekoľko momentov, ktoré boli celkom dobré. Zloduchovia sú celkom okey a musím povedať, že som chcel vidieť vrahov počas tohto filmu skapať. Pretože bolo zrejmé, že sa v tom čo robia úplne vyžívajú. Film v podstate neponúka nič, čo by sme už nevideli. Ak máte Neesona radi, čeknite si to. Ak nie, tak to ignorujte. Hotovo. Hodnotenie: C+ ()

Galéria (109)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Canberre, Mount Macedon a Melbourne (Austrália). (Arsenal83)

Reklama

Reklama