Reklama

Reklama

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson

nar. 24.12.1991 (32 rokov)
Doncaster, England, Veľká Británia

Biografia

Louis Tomlinson, celým menom Louis William Tomlinson, sa narodil 24.12.1991, v meste Doncaster rodičom Johannah Poulston a Troyovi Austinovi. Keď bol ešte malý, rozviedli sa. Priezvisko Tomlinson má od svojho nevlastného otca Marka Tomlinsona. Má 5 mladších nevlastných sestier. Od roku 2011 má Louis vážny vzťah so študentkou Eleanor Calder.

Louis si ako menší zahral malú rolu vo filme "If I Had You" na stanici ITV a objavil sa aj v snímke Waterloo. Chodil do školy Hall Cross High School v jeho rodnom meste. Miesto učenia si však viac užíval a tak ho neskôr vyhodili a opakoval ročník na inej škole. Predtým, než sa ako osemnásťročný prihlásil do X Factoru, pracoval pre Vue Cinemas, v Toys R Us a bol aj zdravotníkom vo futbalovom tíme Doncasteru.

V X Factore postúpil až do samotného bootcampu (2. kolo). Tam ho chceli porotcovia poslať domov, no nakoniec sa rozhodli dať ho do skupiny spoločne s Liamom Payneom, Niallom Horanom, Zaynom Malikom a Harrym Stylesom. Skupinu Harry pomenoval One Direction a v X Factore sa spolu prebojovali až na tretie miesto.

Nie dlho potom, čo X Factor skončil, začal jeho víťaz, Steve Brookstein, napádať Louisa na sociálnych sieťach. Fanúšikovia Louisa a celebrity označili Steva za žiarlivca, ktorý od svojho víťazstva v roku 2004 nezaznamenal už žiaden veľký úspech.

Zaujímavosti:

Je známy ako "vtipkár s veľkým srdcom" a "vodca".
Obľúbený film: Pomáda
Obľúbená hra: FIFA
Obľúbené jedlo: Pizza
Obľúbená farba: červená
Nemá žiadnych bratrancov a sesternice.
Vzor: Robbie Williams
Ak by nebol v skupine One Direction, bol by učiteľom herectva.
Vie zahrať niekoľko piesní na klavíri, inak veľmi hrať nevie.
Má rád mrkvu.
Má skoro 30 tetovaní.

The "odmocnina" Calculator

Herec

Hosť

Skladateľ

Reklama

Reklama