Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Sci-Fi

Recenzie (16)

plagát

Atlas (2024) 

Film za mňa fajn, ale fakt by som v hlavnej úlohe chcel vidieť niekoho iného.

plagát

Oppenheimer (2023) 

Film na vysokej úrovni, remeselne perfektne zvládnutý, ale emočne ma nijako nezasiahol. Prekvapivo som sa celu dobu nenudil a s napätím som dopozeral film až do konca (aj keď som sa v tom občas strácal), ale emočne "nula celých nula cela nula nula d...". Uvidíme či sa to zmení, ak si nájdem dosť času a dosť síl na ďalšie pozretie.

plagát

Tvorca (2023) 

Pôvodne som chcel dať 4*, ale keď som videl tunajšie nízke hodnotenie, zmenil som to na 5. Nerozumiem prečo tu všetci hovoria o kopírovaní a vykrádaní, keď pôvodný a originálny nápad tu nebol od dôb Matrixu. Hlavne, že z Oppenhaimera sa idú všetci pos...kladať. Ja som sa bavil a o to tu ide.

plagát

Dobrá znamení - Série 2 (2023) (séria) 

Skvelý rozbeh v prvej a druhej epizóde. Nečakal som, že je možné ešte z tohto materiálu niečo vyťažiť, ale Gaiman ma vyviedol z omylu. Tretia a štvrtá epizóda veľké sklamanie, akoby to napísal úplne niekto iný. Piatou a šiestou to trochu napravili, ale záver ma sklamal. Chápem ten nábeh na tretiu sériu, ale tá ani nemusí byť natočená, záleží od sledovanosti tejto série :(

plagát

Keď sa červenám (2022) 

Nečakane ma to celkom chytilo. Miečo bolo dobré, niečo slabšie, ale vo výsledku som sa celkom bavil. 70%

plagát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Tento film plne vystihuje frazeologizmus od desiatich k piatim a možno aj menej. Seriál mal klesajúcu úroveň každou sériou, až týmto filmom dosiahol dno. Nelogické konanie postáv ma rozčuľovalo celý film. Dve hviezdy dávam len z nostalgie k seriálu.

plagát

Black Adam (2022) 

Tunajšie odpadové hodnotenia celkom nechápem. Čo čakajú ľudia, ktorí si pustia komixový film, Hamleta? Tento film je o zábave a akcii a to splnil. Je tam dokonca aj zopár plot twistov, ktoré ma prekvapili. Za mňa spokojnosť. Povodne som chcel dať tri *, ale nazlosť miestnym hnidopichom dávam 4.

plagát

Tri oriešky pre Popolušku (2021) 

Dosť dlho som sa odhodlával k zhliadnutiu tohto počinu, ale neľutujem. Je jasné že pozeranie tradičnej Popolušky po mnohé desaťročia na nás zanechalo nezmazateľnú stopu, preto je  porovnávanie na mieste. Pri hodnotení je však potrebné prihliadať k inej kultúre a pristupovať k hodnoteniu s nadhľadom. V niečom je tento remake lepší v niečom horší. Mne sa napríklad veľmi páčila digitalizácia „lúskania“ orieškov. A rozlúsknutie posledného je super nápad. Popoluška je fajn, skôr mi trochu vadil princ. Ale určite si Popolušku’21 pozriem ešte zopár krát, ale asi nikdy nedobehnem Popolušku’73.

plagát

Boj o budoucnost (2022) 

Taká sci-fi akčná jednohubka na nudné daždivé popoludnie. Bojové scény celkom slušné a CGI bolo na celkom slušnej úrovni. Nedosahuje síce úroveň hollywoodskej produkcie, ale neurazí. Kto má rád počítačové hry nech si pripočíta hviezdičku naviac.