Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krátkometrážny
  • Romantický
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Karamazovi

Karamazovi (2008)

Starý príbeh podaný vo veľmi originálnom spracovaní. Keď som odchádzala z kina, chcela som ísť do divadla, lebo vynikajúce herecké výkony, ktoré ma úplne dostali sa nedajú opísať.

Juno: Nezrelá na dieťa

Juno: Nezrelá na dieťa (2007)

ani neviem prečo som si tento film zamilovala.. postavy, herci, hudba.. príbeh sám o sebe nieje ničím zvláštny.. ale, keď sa všetky tie vecičky pospájali, výborné výkony hercov, priateľské prostredie, teplé farby, introvertné postavy, pekné domčeky, mne vyhovujúce "kostýmy" a tá hudba tam.. hmm.. jediné čo ma mrzí je, že Michael Cera tam nehrá viac :( film som videla niekoľko rokov dozadu a veľmi sa mi páčil... ale nepotrebovala som ho vidieť zase... dnes som si ho pustila znovu... a pridala do obľúbených ..

Mechanický pomaranč

Mechanický pomaranč (1971)

tri filmy so mnou dokázali takto zamávať dva z nich má na svedomí Lars von Trier.. tretí je tento.. postupne ma začínala bolieť hlava, ale nemohla som prestať pozerať... niektoré zábery sa mi vryli do pamäti a nejdú vymazať.. nechápala som.. . surovosť, ale perfektné riešenie nenapraviteľných :D

Pošli to ďalej

Pošli to ďalej (2000)

Asi dvakrát som si pri tom filme fajne poplakala :) podľa mňa veľmi pekný príbeh... . .. hodnotím asi vlastne len pocity, ktoré vo mne zanechal.. niekedy dávno

Harvie Krumpet

Harvie Krumpet (2003)

Máloktorý film pozerám viackrát... tento som videla 3x za sebou a ešte sa na neho určite chystám.. možno aj preto, že nezaberie veľa času, ale hlavne preto, že sa jedná o smutný životný príbeh vykreslený optimisticky s nadhľadom. Milé detaily ako Kniha Faktov, samotné fakty, liečebné metódy, a iné životné pravdy .. Carpe diem!!!

Uvnitř tančím

Uvnitř tančím (2004)

"Napíšeme list, Michael. Mestskej rade v Dubline. Vážený pán/pani, ako vozíčkár so sklonmi k samovražde, som zhrozený, že žiaden most nie je vybavený bezbarérovým prístupom. To znemožňuje právo handicapovaných skočiť z mosta." Pekný príbeh, kúsok na zamyslenie a pouvažovanie o tom, aký je život krásny. Nechýbal vtip.