Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Biografie (3)

Winter Ave Zoli (herečka)

02.06.2010

Winter Ave Zoli je americká herečka se slovenskými kořeny, narozená ve městě New Hope v Pensylvánii. V jedenácti letech se s rodinou přestěhovala do Prahy, kde vystudovala střední a vysokou školu v International School of Prague. Postupně přešla od baletu k divadlu a hraní. Ve třinácti letech se stala profesionální herečkou a v… (viac)

Sofia Helin (herečka / tvorca)

02.06.2010

Sofia Margareta Götschenhjelm Helin (nar. 25. dubna 1972, Hovsta) je švédská herečka, která v roce 2001 dostudovala divadelní akademii ve Stockholmu. O dva roky později si zahrála Kláru ve filmu ODSTŘELOVAČ (Rånarna). Její další hlavní role na sebe nenechala dlouho čekat – za ztvárnění Mii ve filmu LIDÉ Z DALECARLIE (Masjävlar)… (viac)

Anna Chlumsky (herečka)

02.06.2010

Anna Chlumsky je americká herečka žijící v New Yorku, ale její kořeny sahají daleko do Evropy, kde její předci kočovali s cirkusem. Narodila se 3. Prosince 1980 v Chicagu a svou kariéru začala v deseti letech jako modelka. Později působila v reklamách, až se konečně uplatnila ve filmu STRÝČEK BUCK malou rolí školačky. Její… (viac)

Reklama