Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (3)

Monika Potokárová (herečka)

04.12.2019

Monika Potokárová vyštudovala herectvo na Konzervatóriu v Bratislave, následne navštevovala ročník pantomímy na pražskej Hudobnej a tanečnej fakulte Akadémie múzických umení (HAMU). Absolvovala odbor herectvo na Vysokej škole múzických umení v Bratislave.Počas svojej krátkej, ale bohatej kariéry na divadelných doskách stvárnila… (viac)

Juan Gabriel Pareja (herec)

26.01.2018

Juan Gabriel Pareja sa narodil v roku 1978 ako syn kolumbijských prisťahovalcov v Houstone, v štáte Texas. Už na škole sa začal zaujímať o herectvo, spev a tanec. Výborne sa tiež naučil hrať na trúbke. Popritom sa naučil plynule hovoriť po anglicky aj španielsky. Navštevoval školu herectva (Tisch School of the Arts) v New Yorku… (viac)

Nichole Sakura (herečka)

14.12.2015

Nichole sa narodila a vyrastala v San Franciscu. Jej matka je Japonka, čo svedčí aj o jej rodnom mene, ktoré znie Nichole Sakura O'Connor. V minulosti fotila a predvádzala oblečenie pre firmu American Apparel.Už odmalička ju to ťahalo k herectvu, a tak prosila svojich rodičov, aby jej pomohli dostať sa k filmovému agentovi. Vo… (viac)

Reklama