Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (58)

plagát

Perinbaba a Dva svety (2023) odpad!

Akáže to kompilácia! Perinbaba/Gulieta plus dokument o sk prírode, trochu z Hobita, kúsok Duny a z Hrnček, var!. Hlavný hrdina je nesympatický mladý podvodník, s rohmi z vlasov, Dej? Logika? Poetika jednotky? Zmysel? Nič z toho nečakajte... zabili ma hi-tech LED "náušnice -vysielačky".

plagát

Eismayer (2022) 

Podľa skutočnosti?! Klobúk dole, u nás by asi scenár vyzeral inak..

plagát

Nemé tajomstvá (2023) 

Napínavá oddychovka, s krimi zápletkou. Bavilo to, J.Plodková bola excelentná! Dokonca aj Marián Mitaš mi nevadil, prekvapivo hrajúci v češtine..

plagát

Marco (2021) 

Sklamanie. Nič z prvých filmov sa nezachovalo. Atmosféra zmizla. Nevadila by mi výmena hercov, keby hrali.. českí ne-herci tam patrili k najviac uveriteľnym postavám..

plagát

Barbie (2023) 

Tak toto pobavilooo!! Toľko nadsázky, irónie, paródie, uletenosti som už dávno nevidela. Veľmi ma to bavilo! Dikyyy!

plagát

Prízrak v Benátkách (2023) 

Kenneth ako Hercule fajn... temnota riadna, asi až príliš.. inak obstojné.

plagát

Top Gun: Maverick (2022) odpad!

Vlastenecký, patetický výplach ega starnúceho herca. Stíhačka bežne lieta ako motorka na dráhe, nepriateľ je podpriemerný, priam idiot a postoje hrdinov alá westernovka z 1965. Škoda času.

plagát

Ehrengard: Umění svádět (2023) 

Milujem dánsky zmysel pre nadhľad a humor! U nás sa tento druh diela nazýva fraška a je možné že už Molier sa týmto žánrom bavil :-) Videli ste "Spomienky na Afriku"? Karen Blixen, hlavná postava ja zároveň aj autorka predlohy oboch filmov. Dánska spisovateľka, silná a schopná žena, čo je vidieť už v autobiografii "Spomienky..." Ale toto je milá, pohodová úsmevná novela, naozaj malá fraška.. ja som sa bavila..