Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Obsahy (3)

Poviedky z kuchyne

Poviedky z kuchyne (2003)

V 50. rokoch, po vojne začali švédsky experti uvažovať nad tým, ako najekonomickejšie usporiadať zariadenie v kuchyni. Príbeh sa zameriava na výskumníka Folkeho, ktorý je v noci vo svojej karaváne a cez deň vysedáva v cudzej kuchyni a pozoruje starého vidiečana Isaka, ktorý ho spočiatku nechce pustiť do domu a s výskumom súhlasil iba preto, že mu sľúbili kone. Vzťah medzi pozorovateľným a pozorovateľom sa pomaly zlepšuje a nastáva aj priateľstvo, ktoré vyvrcholí skromnou oslavou Isakových narodenín. Tým však bola vedecká objektivita výskumu narušená...

Režiséra Benta Hamera inšpirovala k tomuto filmu firma IKEA, ktorá skutočne v 50. rokoch podobný výskum uskutočnila

Jazero 2

Jazero 2 (2007) (TV film)

Pokračovanie klasického komediálneho hororu Jazero sa miestny šerif spojí s newyorskou paleontologičkou, aby spoločne konečne našli príšeru, ktorá s obľubou požiera miestnych obyvateľov. Skoro však zistia, že proti nim nestojí len jeden gigantický krokodíl ale rovno tri!!

Izba číslo 6

Izba číslo 6 (2006)

Mladej Amy sa zrúti celý svet po autonehode, ktorú prežila so svojim priateľom Nickom. Nicka odvezú do tajomnej nemocnice, ktorá vlastne neexistuje. Amy prenasledujú všade navôkol prízraky, no napriek tomu je za každú cenu ochotná nájsť Nicka.

Reklama