Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Akčný
  • Animovaný

Recenzie (19)

plagát

Americký outsider (2021) 

Úžasný film zo športového prostredia. Toto je príbeh, ktorý stojí za natočením ozaj dobrého filmu. Vynikajúce herecké výkony hlavných postáv. V dnešnej dobe sa točí mnoho filmov podľa skutočných udalostí, ale iba zlomok má naozaj silnú potenciu dobrého príbehu. Avšak príbeh Kurta Warnera za to stojí. Vrele doporučujem.

plagát

Clarice (2021) (seriál) 

Vynikajúci seriál. Každý diel má spád a ni je sa kedy nudiť. Za rok 2021 najlepší seriál. Výborne zahraná hlavná postava. Taktiež vedľajšie postavy super.

plagát

Wynonna Earp (2016) (seriál) 

Vynikajúci seriál. Na to že hrajú nie najznámejší herci, tak výborné herecké výkony. Presne vybraný herci na konkrétne postavy. Skvelá hudba. Pekne vybraný príbeh pokračovaním legendárneho Wyatta Earpa. Žiadne nudné, alebo prázdne pasáže. Veká spokojnosť z mojej strany.

plagát

Greenland: Posledný úkryt (2020) 

Béčkový film, čiastočne inscenácia. Hrôza dívať sa až do konca. No v podstate iné filmy ako béčkové sa k nám ani z USA nedostanú, pretože kôli korone nepustia Američania nič obstojné do kín ani u nich.

plagát

Na nože (2019) 

Tak teda, parádne herecké obsadenie, ale žiadny zázrak sa nekoná. Čakal som niečo na spôsob Vraždy v Orient Exprese. Ale bohužiaľ ani náhodou. Zdĺhavé dialógy, postráda to tajomno, nejakú tú mysterióznu atmosféru. Už po 15 tich minútach som vedel, že to asi nedopozerám. Jediné plus je výprava, skvelí starodávny dom, respektíve kulisy.

plagát

Zaklínač (2019) (seriál) odpad!

Velké sklamanie. Tak dobrý námet a výsledok je bezduchá, nudná "kvázi inscenácia", ktorá pôsobí veľmi gýčovým dojmom, (Presne ako Hra o tróny). Henry Cavill duchom neprítomný, ako keby tam ani nebol. Úplne stratený je v tomto seriály. Ak ste videli nejaký ten animovaný cinematic trailer na tento námet, tak aspoň tú atmosféru keby to malo.

plagát

See (2019) (seriál) 

Prvé 3 epizódy v pohode. Skvelá výprava, dejové zvraty. No všetko končí 4 epizódov až po záverečnú 8 epizódu sa stáva s tejto série sentimentálna inscenácia. Plno zbytočne patetických scén. Rozpočet na výpravu pravdepodobne došiel.

plagát

The Fix (2019) (seriál) 

Skvelý serial. Má to napínavý dej. Žiadna nuda. Každý dialóg ma svoj význam. Skvelá réžia a strih. Už sa teším na ďalšiu sériu. (Ak bude?)

plagát

Carnival Row (2019) (seriál) 

No tak ďalší seriál podobne ako Hra o tróny v duchu bla, bla, bla. Plno, akože politických blábolov. Seriálu nepomohli ani rohatý a lietajúci imigranti. Ani Orlando Bloom to nezachránil. Veľké sklamanie......