Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alenku čaká veľké životné rozhodnutie a Albert doma márne čaká na Vilmu, ktorá sa ocitla za mrežami. Ester sa dozvedá zásadnú informáciu. Lena sa zas s niekým podelí o čosi, čo sa nemal dozvedieť a Imricha tiež zaskočí, čo sa dozvie od Dávida s Koptíkom... Sériu nepríjemných prekvapení zažije aj Gréta, no najviac aj tak prekvapí Holubec... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"A chromí vstávali, hluchí počuli, mŕtvi vstávali". Síce to znie ako citát z Biblie, ale to je Dunaj. Minimálne v tej časti o chromých. Takú neuveriteľnú expresnú rehabilitáciu však nevideli ani v tom Svätom Písme. Tu si drahý Holubec šnúrkou, opakujem, šnúrkou, normálne špagátom, ponaťahoval prsty, opakujem, prsty na nohách, a zrazu je z ležiaka chodec. Na Veľkú noc tak odporúčam už púšťať len túto a predšlú časť z Dunaja, väčší zázrak svet ešte nevidel. No a zaujala ešte jedna veta: "Musíme zabrániť, aby sa šírili falošné informácie!!!", rozhodne povedal nikto iný ako šéf Hlinkovej gardy. Ech, odkiaľ počúvame tú istú vetu dnes? Gardistov už niet, tak to prevzal Brusel, progresívci, Remišová? Nechce sa mi veriť. ()

Zeduke 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ja viem, že ide o naivnú predstavu ale prečo sa tak tak ponáhľame s príbehmi, ktoré majú priestor a potenciál. Musela byť prepustená už diel po zatknutí? Musí ešte-skoro-seminarista zhrešiť s mladou už v prvý deň? ()

Reklama

Reklama