Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

japekli 

všetky recenzie používateľa

Až do tohodle pořadu jsem měl Slováky v oblasti "dělat si srandu sami ze sebe" za suchary, přehnaně citlivý na národnostní otázky. Jsem rád i za ně, že jsem se mýlil a jestli je to neurazí, dmu se pýchou za takový "bratry". Pravdou sice je, že s přibývajícími díly se leccos šilo horkou jehlou a něco mělo stejnou šablonu, ale i tak pro mě jeden z nejlepších porevolučních zábavních výrobků ČESKOSLOVENSKA. ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Marcinovsko- Krausovské postavičky ešte boli vtipné, aj keď nie úžasné, no bol som na základnej a...no totálne som ich žral :) S odstupom času mi to už tak vtipné nepríde, ale ľudia sa menia, doba sa mení a vkus tiež. Ale už len za to, že som hral malého Mirka na školskom predstavení na základnej škole dávam 3*. ()

Reklama

BesnaSrnka 

všetky recenzie používateľa

Bez mučenia priznávam, že keď som ešte nemal ani občiansky preukaz, výborne som sa bavil. Keď však potom človeka prestane baviť pubertálny humor a uvedomí, že dvojica Marcin+Kraus len prehrávala zozbierané vtipy, nemôže dať viac než dve**. Súčasných 73% pre tento počin beriem ako zlý vtip(ale stále lepší než čokoľvek z hlavy Marcin/Kraus). ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Humor dvojice Marcin a Kraus môžem a Uragán som v detstve zbožňoval. Na druhej strane, keď som si ho pozrel dnes tak som zistil, že to už zďaleka nie je taká sranda ako kedysi a že všetky tie 5*  sú tak ako aj u mňa spôsobené hlavne ružovými okuliarmi ktoré máme pri spomínaní na reláciu nasadené. I tak ale tých 5* nechávam v platnosti, pretože vo svojej dobe bol  Uragán naozaj ojedinelý zjav a postavy ako Malý Mirko, pani Mária a Koloman Kudlček, Dr. Exitus, či poľovník František a maďar László (z ktorých neskôr vlastne vzišli Susedia) sa nezmazateľne zapísali do histórie a aj pamäte viacerých divákov. No a ten kto ako malý nežral Krímeš a nepozná spamäti aspoň 1 ich cover pesničku, ten akoby ani nemal detstvo... 90% ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Ah tie večery, keď som sa tešil na Stomokocúra, pani Martu, malého Mirka, Lászla :). Peťo Marcin a Andy Kraus boli jednoducho hitom doby. Každý ich pozeral, každý sa na nich bavil, každý ich mal rád. A sláva im nestúpla do hlavy, čo je perfektné - čo si na nich cením. Aj tí hostia boli skvelí. A pamätáte si na Krémeš? A "Dziny, dziny, čierny pirát je môj brat ..." ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • Relácia vznikla na základe úspešného rozhlasového cyklu Twister, ktorý sa vysielal na Rádiu Twist. (PATWIST)

Reklama

Reklama