Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Svojho času top zábavný program, ktoré jeho pokračovania v podobe Hurikánu už nepredčili. Malého Mirka som nemusel, ale pošovník Stromokocúr a skupina Krímeš boli vrcholom zábavy. Zakomponovanie známych osobností veľmi dobre sadlo. Škoda humoristickej dvojice, ktorá sa neskôr rozdelila. Následne to šlo s Marcinom dolu vodou a Krausa ako scenáristu radím do odpadových záležitostí. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Nebudem sa teraz na nič hrať ale nič zábavnejšie ako teda v rámci relácie som na našej národnej Slovenskej televízii nevidel, seriál hodnotím z tej časti keď býval ešte na STV teda Jednotke, nikoli na Markíze tam to už bolo dosť podpriemerne a bez lepšieho vtipu. Kde sú tie časy keď Peter Marcin a Andy Kraus dokázali výborne tvoriť a zabávať postavami ako pani Mária - malí Mirko - poľovník František Stromokocúr či skupina Krímeš. Dokonca aj madar Laszlo Komárom sa tu na môj vkus dal zniesť. Ach jaj, kde sú tie časy! ()

Reklama

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Ah tie večery, keď som sa tešil na Stomokocúra, pani Martu, malého Mirka, Lászla :). Peťo Marcin a Andy Kraus boli jednoducho hitom doby. Každý ich pozeral, každý sa na nich bavil, každý ich mal rád. A sláva im nestúpla do hlavy, čo je perfektné - čo si na nich cením. Aj tí hostia boli skvelí. A pamätáte si na Krémeš? A "Dziny, dziny, čierny pirát je môj brat ..." ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Taktiež sa mi to vtedy páčilo. Teda, fúzata pani Mária a jej neustále ( debilné ) slovné súťaženie s koktavým manželom ma skôr sralo, podobne ako pehatý, oblizujúci sa dement malý Mirko. Taktiež tam museli furt nadrbať nejakých tých debilných hostí typu Desmod ktorý potom zaspievali niečo na plejbek a žali ovácie. Ale Krímešovci boli zasa fajn a najlepší boli László Komárom a František Stromokocúr, to boli takpovediac postavičky s guľami a ich výstupy ma vždy pobavili ( a samozrejme nezabudnuteľný príhovor prezidenta Schustera - "Ozzy, Ozzy, Ozzy, ty máš ale pekné kozzy" ). No, sranda bola, to sa nedá odškriepiť. ()

MisoSasky 

všetky recenzie používateľa

Ak prinesie Slovenská televízia zábavu, tak vždy skvelú - čo som prekvapený. Bol to Uragán - dnes už legenda slovenskej zábavy. Boli to S.O.S. a myslím si, že aj talk-show Petra Marcina a programy Andreja Bičana sú na vysokej úrovni vzhľadom na to, čo slovenské televízie dodnes pripravili. No späť k Uragánu. Bez neho by Slovensko nebolo tým, čím dnes je. Viete si predstaviť, že nepoznáte skupinu Krímeš, pani Máriu alebo malého Mirka? O Františkovi Stromokocúrovi a Lászlovi hovoriť ani netreba. Na STV megaobľúbený program, na Markíze sa od nich zbytočne očakávalo niečo viac, preto pre úctu k tejto šou správne premenovali názov na Hurikán. Ja som sa rovnako zabával na STV ako aj na Markíze. Preto sa na slovenské - alebo ba aj na československé pomery nebojím dať - 10/10 ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • Historicky prvá epizóda Uragánu bola odvysielaná 8.4.2001 na kanáli STV1. Hosťom v relácii bol Peter Lipa. (VasylDeBylak)
  • Relácia vznikla na základe úspešného rozhlasového cyklu Twister, ktorý sa vysielal na Rádiu Twist. (PATWIST)

Reklama

Reklama