Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

Tolf 

všetky recenzie používateľa

Námet od Kutila Tima, zvučka od Pata a Mata, to Krausovi muselo trvať kým to všetko nakradol, teda vymyslel. Ale aj napriek tomu som sa to snažil kukať, no nedá sa, nefunguje to, už to ani nie je vôbec vtipné, iba sa nám snaží silno smiech nanútiť. Má to veľmi ďaleko od Susedov, tam som sa určite dokázal viac pobaviť. ()

mikla 

všetky recenzie používateľa

Kutyl v rámci humoru nepriniesol nič nové...dá sa povedať že je to pokračovanie Susedov a klasického madarského humoru...Od druhej série sa serial zdvihol na kolená prichodom Zuzany Tlučkovej a Palka Topolského...a tak isto serialu padol aj odchod nevyrázneho Petra šimona či Branislava Bystrianskkeho, ktorému asi navždy prischne rola Imra s Paneláku, ktorý je tiež pod aktovkou Andyho Krauzsa ()

Reklama

Janega odpad!

všetky recenzie používateľa

Mal to byť sitcom nadväzujúci na úspešných Susedov, avšak je z toho len slabý odvar. Ráková v roli uletenej Maďarky už nie je vtipná a Kraus paraduje už aj sám seba. Humor je silený, plytký až trápny. Herecké obsadenie je na počudovanie (preboha, ako prišli na Ladslava Potmešila?!). Celkový dojem je dosť chabý. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je veru poriadna úbohosť. Andy Kraus zasa rozohráva svoj trapný maďarsko-hlupácky humor. Na mňa to ako tak fungovalo pred niekoľkými rokmi v Uragáne. Mierne ma to začalo nudiť v "Susedoch". Ale tuto ma to už absolutne otrávilo. Ešte musím podotknúť, že herci ktorí sa zišli v tomto sitkome, sú mimoriadne zlí. Ústredná dvojica Kraus, Ráková by bola prijateľná, ale ten ostatok je herecká katastrofa. Tí ľudia musia byť snáď divadelní ochotníci niekde z ústavu pre postihnutých. A český skrachovanec Ladislav Potměšil sa ku nim výborne hodí. * ()

DonParegio odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento seriál ma fakt nevie pobaviť niak mu neviem prísť na chuť . Takmer v každom diely sa opakujú tie isté vtipy ktoré pobavia asi len 23% percent divákov . Dúfam že seriál nebude mať pokračovanie lebo si myslí že je to zbytočná strata peňazí . Jediný úspech ktorý vidím v tomto seriáli je že sa zviditeľnili aj niektorý menej známi herci i keď iba vo vedľajších úlohách ale hlavné je že sú tam . ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Spolužiaci z VŠMU, Peter Oszlík a Viki Ráková si spolu zahrali už v seriáli Panelák (2008). (matthew.17)
  • Lacko (Andy Kraus) oslovil Anabelu (Zuzana Tlučková) jej menom v celom seriáli len párkrát, inak ju označoval rôznymi slovami začínajúcimi sa na písmeno „A": Amélia, Anastázia, Annamária, Análbéla, Aurélia, Anakonda, Akvabela, Antigona, Afrodita, Artmedia, Andromeda, Arizóna, Agrippina, Auróra, Amnézia, Alabama, Ambasáda, Agónia, Artróza, Arabeska, Arytmia, Abeceda, Antónia, Analógia, Amplitúda, Agresia, Anomália, Arašida, Akrobacia, Andalúzia, Avokáda, Amorália, Agronómia, Astronómia. (fugyx)
  • Viki Ráková je len o sedem rokov staršia od svojej seriálovej dcéry Emese (Michaela Szocsová) (matthew.17)

Reklama

Reklama