Reklama

Reklama

Megashow Slovensko hľadá SuperStar patrí medzi najúspešnejšie relácie svojho druhu vo svete a prvýkrát budú môcť zažiť jej atmosféru a zvoliť si spevácky talent posledného obdobia aj diváci Slovenskej televízie. Doteraz bola vysielaná v 28 krajinách sveta, pričom v mnohých z nich padli rekordy v sledovanosti aj v počte odoslaných SMS. Relácia získala aj mnoho významných ocenení napríklad v USA alebo vo Veľkej Británii, ktorá je zároveň krajinou jej pôvodu. (PROROK14)

(viac)

Recenzie (78)

anicca 

všetky recenzie používateľa

1ka mala fakt šťavu, bolo to niečo nové a asi všetci sme to pozerali. Každý bol niečím osobitý a vynikajúci, z prvej šestky (Jaroš, Mikla, Bezdeda, Predná, Šindlerová, Koščová sa mi páčili úplne všetci. Skvelí moderátori Adela a Pyco, ktorí to fakt zvládali a profesionálne spevácke výkony...Nemám čo vytknúť. ()

SheenaStaley 

všetky recenzie používateľa

1. séria ako krok do neznáma bola super a ako puberťák som na tom šialene fičala, druhá séria bola ešte stále prijateľná ale od tretej časti až ďalej to fakt nejde.... na konkurzoch tých spevákov poriadne ani neukážu a využivaju ich na to aby sa národ mohol vysmievať tým hlupákom čo sa tam prišli dobrovolne nechať ponížíť(predovšetkým Palom Haberom ktorý sa tie urážky snad učí naspamäť a pri niektorých fakt neverím, že im za to neplatia, aby tam došli urobiť "srandu" ) ale o to by ani tak nešlo, skor mi na tomto projekte(ktorého prvotná myšlienka mi ale stále príde úžasná) vadí, že z toho nič neleze a keď už niečo aj vyleze tak nech to malo akýkolvek talent, jednoducho sa s "vlastnou" hudbou niekam vytratil... každé ďalšie vydanie je podla mňa 98% urážka..... ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Továreň na rýchlokvasené celebrity a karaoke spevákov, ktoré zaspievajú v tejto súťaži, možno aj vyhrajú, ale ak sa ich neujmú sponzori, textári a iní producenti a podobne, tak často neuspejú. Najviac sa mi páčila prvá séria, inak to už bolo len priživovanie sa na mladých ľuďoch a málo z nich pomohli. Spoločné piesne pekné, magazíny zbytočné, šou taká americká, efekty drahé a veľkolepé, ľudia hlasujúci a míňajúci veľa peňazí zbytočne. Ľudia sa na to chytili, malo to vlastne aj úspech, ale vo vnútri to bolo dosť prehnilé, bola to skôr obrovská nafúknutá bublina, ale pekná a často aj účelná bublina, na ktorú dodnes spomínajú ľudia skôr v dobrom zo všetkých tých šou. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nechcem sa dívať do prázdnych dlaní, nechcem tu zívať na svitaní, kam vlastne kráčam to netuším, len nádej vo vrecku schúlenú mám, občas sa zdáme trochu drzí, pokiaľ nás niečo nezabrzdí.“ Zatiaľ boli odvysielané tri sezóny zábavno-spevácko-súťažnej šou „Slovensko hľadá SuperStar“ (prvé dve na STV, tretia na Markíze) a treba objektívne povedať, že všetky tri boli až na pár rušivých detailov (pán Ciberej) zvládnuté profesionálne, cez moderátorov (Pyco a Adela Banášová) cez porotu (v čele s frajerom nad frajerov Lacom Lučeničom) až po mladistvých súťažiacich, ktorí mali, česť výnimkám, osobnosť (čo neznamená, že museli byť každému sympatickí). ()

dj.kouba 

všetky recenzie používateľa

V první řadě převyšuje českou superstar o 110%. Profesionálnost moderátorů, kteří v porovnání s našima, kteří neustále hleděli do papírů, je ohromující. Moderátoři na Slovensku tou soutěží dalo by se říct žili, skvělá improvizace, synchronizace obou dvou, vtipy,....Jediné, co mě naštvalo, že vyhrála Koščová, která mně byla absolutně nesympatická. Byli tam lepší. Například Martina Š.(moje osobní favoritka, kterou jsem zbožňoval :-)) nebo Zdenka Predna. ()

Zaujímavosti (14)

  • Na Bansko-Bystrickom regionálnom kole vypukol medializovaný škandál. Súťažiaceho Erika Baláža, ktorý navštevoval ženské WC, svojimi výrokmi urazila porota. Erik sa následne pokúsil o samovraždu. Erikova matka podala následne trestné oznámenie na dvoch porotcov Paľa Haberu a Lenku Slanú. Vedenie STV zvažovalo, či nedošlo k trestnému činu krivého obvinenia, za čo Erikovi hrozili až tri roky väzenia. Nakoniec mu STV ponúkla možnosť vystupovať v inej relácii. Erik ponuku prijal a zaspieval pieseň z vlastnej tvorby. O pár týždňov o jeho fotografie prejavila záujem zvolenská modelingová agentúra. Koncom roku 2005 sa Erik rozhodol pre operáciu a stal sa ženou menom Lucia. (Raccoon.city)
  • V 3. sérii, bežiacej v roku 2007, sa do Top 10 dostali: Marcel Berky, Vierka Berkyová, Natália Hatalová, Michal Chrenko, Martin Konrád, Ivana Kováčová, Tomáš Krak, Dominika Mirgová, Robo Šimko a Alexandra Zelezníková. Vyhrala Vierka Berkyová. Hviezdnu rotu "vyhral" Michal Spevák. (MoiJe)

Reklama

Reklama