Reklama

Reklama

Pobyt na nádhernom exotickom ostrove ako liek na manželskú krízu? Prečo nie. Lenže keď vášmu vzťahu hrozí úplné zrútenie, môže sa aj raj premeniť na peklo na zemi. V tomto nezávideniahodnom rozpoložení sa ocitli tri manželské páry. Dave (Vince Vaughn) a Ronnie (Malin Akerman) žijú v príšernom stereotype, ale snažia sa nepripúšťať si to. Joeymu (Jon Favreau) a Lucy (Kristin Davis) drží manželstvo len silou vôle, Shaneovi (Faizon Love) už držať prestalo, tak zbalil nové dievča - o pekných pár rokov mladšie. Jediný solídny vzťah majú Jason (Jason Bateman) a Cynthia (Kristen Bell), lenže ako sa ukáže, je to len pracne udržovaná fasáda, ktorá pri stretnutí s ostatnými priateľmi naraz spadne. Aby zachránili, čo sa dá, prikývnu Jason a Cynthia na ponuku partnerskej terapie v ostrovnom tichomorskom raji Eden Resort. A pretože toto letovisko ponúka úžasné skupinové zľavy, vezmú so sebou ostatné dvojice kamarátov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer

Recenzie (273)

Spike23 

všetky recenzie používateľa

Pohodová komedie na nedělní odpoledne. Ničím nepřekvapí, ale stále se na to, ať už kvůli hercům či oblasti tropického ostrova, dá v klidu koukat. Nijak špatné to nebylo a občas jsem se i zasmál, ohodnotit to nemůžu jinak než čistý průměr. Akorát mohli dát v Guitar Hero na experta nějakou méně nudnější písničku :). ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $70miliónovTržby USA $109,205,660Tržby Celosvetovo $172,450,423Tržby za predaj DVD v USA $38,155,474 //počet predaných kusov 2,477,598║ Ako dovolenka za $70miliónov"!!!" fakt zaujímavé, otrasný dej, suché gagy, .... zbytočnosť ako mraky. /35%/ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Budování partnerské spolupráce v šest ráno?" V budování partnerské spolupráce nijak zvlášť nevynikám v jakoukoli hodinu, takže šest ráno by mi naprosto vyhovovalo. Horší je to s našimi přáteli, kteří po vynikající powerpointové prezentaci následků rozchodu a časového harmonogramu hledání nových partnerů, vyrazili do Ráje. Jel jsem s nimi, takže jsem zjistil, že Východní Ráj je rozhodně zajímavějším místem než Západní Ráj, že dlouholetí přátelé se pod zářícím sluncem stali králíkem, vlkem, včelou či oslem a že Monsieur Marcel by při urovnávání mého manželství zemřel nejpozději pět minut po zahájení lekce. Patrně by ho spapal žralok v obýváku, ale to je jedno, protože takto se mají řešit partnerské krize. Kdo si jimi neprošel, ten se asi nepobaví, ale já se nasmál do sytosti. ()

marrjaana 

všetky recenzie používateľa

Je to průměrná komedie s několika povedenýmy momenty, která byla přesně taková jakou jsem ji čekala a která ničím nepřekvapila - omlouvám se překvapila, čekala jsem, že minimálně jeden z těch párů to zabalí a místo toho se dohromady dal i pár, kterej byl rozvedej a po celou dobu tam vlastně byl zastoupen jen z padesáti procent.... no lepší konec nemá ani kdejaká pohádka ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Toto sa stalo už nespočetne veľa krát. Zobrali sa herci, ktorý predstavujú elitu na poli humoru, potom sa zoberú krásky, ktoré v exotickom prostredí dokážu mužskému publiku nahrnúť krv tam kde treba, a zakončí sa to tak, že do každej scény dáme niečo humorné a aj nejaké to posolstvo. Čo na tom, že skôr ako vtipný, je film trapný. Všetci herci doslova masturbujú nad svojou úžasnosťou v predchádzajúcich snímkach a takto prehrávať som ich ešte nikdy nevidel. A nechápem ako sa môžu v komédií o vzťahoch objaviť CGI efekty! Táto mdlá fraška je niečo tak strašne zbytočné a úbohé že po skončení naozaj budete ľutovať, že ste tomu vôbec venovali dve hodiny svojho života. Strata času. Film bez vkusu. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (4)

  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)
  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)

Reklama

Reklama