Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

wilczo2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď to začínalo okolo roku 1996, alebo kedy, tak sa to ešte snažilo mať aký-taký glitz&glamour, že pri zažmúrení všetkých očí, vyrazení poistiek a vyskratovania si bradaviek autobatériou to ušlo... no odkedy to robí pani "moje cecky sú výsledok prírodného konského trusu miešaného s ošťanou slamou a nie skalpelu", tak je to celé nepozerateľná blbosť, ktorá človeka osprostieva konštantnou rýchlosťou 10 IQ bodov/minútu. ()

Hamaradža odpad!

všetky recenzie používateľa

Mnoho ľudí už čelilo akejsi vnútornej filmovej dileme, akému filmu by išlo 6 hviezd, keby sa to dalo iba pri jednom. Čo sa týka opačnej strany spektra, akýsi nad-odpad by išiel definitívne sem, ako jednému odpornému topornému výsmechu ľuďom, ktorý musia na svoje živobytie poctivo pracovať. Chorá hodina alebo kolko že tento zvratok trvá, v ktorej sa dozvieme aké papuče nosí Vilo Rozboril, že trenky Andyho Krausa stáli rovnako ako rodinný dom a aký pozlátený osviežovač vzduchu používa Maroš Kramár keď vykonáva potrebu. Všetko rozkošnučko komentované uafektovanou botoxovou pičou, ktorá presne vždy a presne aká pikoška sa medzi Slovenskými "celebritami" (Áno, úvodzovky sú úmyselne) udiala. Radšej pozerať brazílske homo fekal porno ako tento skvost. ()

Reklama

belinko odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemyslím, že toto by malo byť uvádzané na csfd.cz... ono nie všetko čo sa nakameruje môže byť hodnotené ľudmi, lebo... toto by som nazval ako skúška kamier, ktorá sa občas sem-tam dostane do televízie.. aby sme závideli ostatným ich sračky, ktoré majú vďaka svojím "fanúšikom" - neviem či mi príde logické ich podporovať v tomto... proste, toto by sa malo zrušiť, jak z csfd, tak zo života... :) a divím sa pani Judínyovej, že jej tie peniaze za to potupné šaškovanie stoja :) ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Mal som možnosť toho vidieť dosť aby som to mohol adekvátne zhodnotiť. Je to hnus absolútny odpad, kde sa pre bežnú plebs prezentuje horných 10 000 a úplne ponižuje bežných ľudí.. Je to na smiech ale aj na plač. Ako netvrdím, že na svoj vek nevyzerá Erika fajn aj keď si myslím, že by som sa jej ráno zľakol, ale čo narobiť s tým, keď si to očividne divák pýta. Keby to nesledoval, tak by sa to nevysielalo. ()

Martyr odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak by to davali v iny den ako v sobotu, pozeraval by som vraskavu jebacku Eriku castejsie. Slovensky soubiznis v plnej krase. Co tam potom, ze polovicu tych celebrit nikto nepozna a druha polovica su stari, socializmom vychovani superherci, ktori by si v poriadnej konkurencii mohli zahrat akurat tak krovie z nejakej poviedky. Zuvacka na topanke ci rozopnuty zips sa predsa musi nejako okomentovat a Erika s jej vraskavym krkom ma na tento druh talent..na co ine vlastne. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama