Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (100)

Elleannie 

všetky recenzie používateľa

Mám ráda jejich ironii, líbí se mi, že si umí udělat legraci nejen z ostatních, ale i sami ze sebe. Zdá se mi sice, že se humor někdy pohybuje až na příliš tenkém ledě, ale proč ne, dá se to snadno přehlédnout, když uvážím, jak zábavný celý pořad je, a zdravé upřímnosti spojené se zdravou a vtipnou ironií není nikdy dost. Celkově má tenhle pořad šmrnc. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Prvé mesiace to bolo veľmi slabé, preto tie neustále obmeny...ale myslím si, že konečne našli ten správny systém, ktorý, na moje počudovanie, funguje... Nech si hovorí kto chce čo chce, ja mám Sajfu aj Adelu rád už od ranných čias funrádia a aj ich mať rád budem...aj keď je "in" nadávať na nich. 5/10 ()

Reklama

cure 

všetky recenzie používateľa

Často má Adelka hostí nadupaných tak, že je až trestuhodné takto ich premrhať. No, ale často má takých hostí čo nestoja ani za zmienku. Táto nevyrovnanosť a nekoncepčnosť sa prenáša aj do celej show, ktorá v konečnom dôsledku neprináša nič nové. Vraj relácia aj Adela potrebujú "utriasť". No myslím, že keby sa triasli roky, tak z toho to, čo to malo byť, a teda akési slovenské LATE NIGHT SHOW nikdy nebude - jednoducho preto, že na to inteligentne hláškujúca Adela je veľmi málo a slovenský diváci nič také ani nechcú. BTW: Mám pocit, že Banášová ignoruje, pohŕda a bojuje s bulvárom tak intenzívne, až sa to stáva jej životným poslaním. Snáď sa jej budú všetky tie bulvárom týrané celebrity klanať aj na 40-ku,50-ku,60-ku a tak ďalej.........30% ()

robo7773 

všetky recenzie používateľa

Po tom ako bol hosť u Adely Ľubo Višňovský tak si myslím že lepší diel tejto show nebol. Bolo to ozaj veľmi vydarené, vždy som túto show považoval za dobrú ale niektoré diely ma ozaj veľmi príjemne prekvapili a zabavili. Glosátori sú perfektní, Sajfa je proste klasik, ktorý sa tažko hľadá, Marcel mu skvelo vtipne asistuje a Adela to má jednoducho celé pod palcom. Pre mňa vydarený projekt a dúfam, že ešte dlho aj bude :d ()

dex2man 

všetky recenzie používateľa

Adela je sympatická, energická, moderování bere s nadhledem a umí si vystřelit i sama ze sebe. Oproti českým talkshow jako např.Krausova je mnohem mín seriozní, spíše zameřená na odlehčenou zábavu. Líbí se mi, že se nebojí otevřeně mluvit o často opomíjených tématech, jako sex, nebo různé aférky v přítomnosti dotyčných. Nevýhodou jsou pro mě hosté, které neznám, protože slovenský showbiz nesleduju, ale to samozřejmě nemůžu dávat pořadu za zlé. Prostě stačí vybrat ten správný díl a čekat, až si Adéla se Sajfou vezmou nějakou "celebritku" do parády, ale každý den bych to nemusel. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama