Reklama

Reklama

2 baby na mizine

(seriál)
  • Česko 2 $ocky (viac)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrajú:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(138)

Caroline a Max pracujú ako čašníčky v jednom brooklynskom bistre. Obe ale pochádzajú z úplne iného prostredia, Caroline bola kedysi veľmi bohatá, Max vždy trela biedu. Carolinin otec si odpykáva vo väzení trest za podvody a Caroline kvôli nemu prišla o svoj trustový fond. Max sa ju snaží v práci podporiť, zatiaľ čo Caroline dostane nápad, ako by si mohli obe dievčatá privyrobiť - budú predávať mafiny, ktoré Max pečie. Pretože Caroline nemá kde spať a prebýva v metre, Max sa rozhodne vziať ju k sebe domov. Čoskoro sa z oboch servírok stávajú kamarátky a nerozlučná dvojka v podnikaní. Caroline sa už totiž v hlave rodí plán, ako môžu spolu s Max zbohatnúť. Otvoria si vlastnú cukráreň, ale k tomu všetkému chýba jediné – zohnať dostatok hotovosti, aby mali kapitál na rozbeh. No vždy sa napokon ocitnú na mizine. (TV Markíza)

(viac)

Videá (113)

Trailer

Recenzie (462)

nirvana91 

všetky recenzie používateľa

V 2. sérii u mňa diel od dielu klesala zainteresovanosť a posledné časti som už len tak zo slušnosti pozrela (aby sa nepovedalo). Alebo to bolo tým, že som čakala nejaké solídne ukončenie, z ktorého bohužiaľ vzišiel zase len ten istý kolotoč? Postavy ako keby stále boli v tom istom bode ako na začiatku. Už ani Maxine sarkastické poznámky nezachraňujú situáciu, lebo väčšinou sú na jedno kopyto a Caroline si taktiež neustále omieľa tú istú pesničku. A Sophie.. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

po trailerech jsem si od tohohle kousku poměrně hodně sliboval a po pilotu rozhodně nejsem zklamán.Podle všeho zatím nejlepší seriálová novinka právě startující sezóny.Na druhou stranu zase nechci moc vychvalovat,aby to nedopadlo jako vloni s Mike & Molly,kteři měli také raketový start a postupně seriál zabředával do průměru.Tady je naštěstí moje velká oblíbenkyně Kat Dennings...zatím 80% ()

Reklama

sheen 

všetky recenzie používateľa

Držme si klobouky, protože zábava právě začíná. Jestli se seriálu podaří udržet kvalitu prvního dílu, tak tady máme parádní komediální seriál, který stojí na dvou krásných představitelkách, jsou totálně odlišné....ale báječně se doplňují. 4 díly a seriál je pořád nehorázně zábavný. Po zakončení první série jsem rád, že jsem vydržel až do konce, seriál plný humoru, vtipných scének, hlášek a různých narážek. ()

Fanucci 

všetky recenzie používateľa

70% - slušný seriál. Některé hlášky jsou super. Jen na můj vkus je to až moc šablonovité. Postavy málokdy překvapí - Oleg je POŘÁD oplzlý, Caroline je POŘÁD naivní a optimistická, Max je POŘÁD nad věcí a oprsklá. A taky by pomohlo, aby Beth Behrs byla lepší herečkou. Zatím je to tragédie a asi se to nezlepší:-) ()

Miseet 

všetky recenzie používateľa

Toto je jeden z mých nejoblíbenějších sitcomů vůbec. Hlášky hlavních postav jsou bezkonkurenční, ano, občas to je slabší, ale opravdu jen občas. Dojem to vůbec nekazí. Je skvělý pozorovat vývoj hlavních postav napříč všema sériema. Akorát postava Olega a Sophie mi někdy přijdou absurdní, ale bez nich by to, na druhou stranu, nebylo ono. Mimochodem, na závěr... Absolutně nedoporučuji koukat v českém znění, všechno pak zní hrozně trapně. ()

Galéria (1 121)

Zaujímavosti (104)

  • Než odejde Max (Kat Dennings) z pokoje v nemocnici, tak vidíme, že jsou zavřené dveře. V následujícím záběru jsou ale otevřené a potom zase zavřené. (Duoscop)
  • V 8. díle 4. série "A továrna na zábavu" jdou Max (Kat Dennings) a Caroline (Beth Behrs) do továrny na trička. Caroline to schytá čerstvě nabarveným tričkem a obarví se jí svetr na zeleno. V dalším záběru je čistá. (cca 17. minuta dílu). (Denila)

Reklama

Reklama