Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodná časť najnovšieho komediálneho seriálu z produkcie TV JOJ. Bývalá folkloristka Sandra a jej brat, športovo založený Oskar sa spoločnými silami starajú o malý tatranský penzión. Poveril ich tým otec Vladimír Bojo, pretože ich chcel zbaviť nudného života vo veľkomeste. Keď penzión navštívi Mia, mestská slečinka, ktorú akýsi cyklista ostriekal blatom, spustí sa sled bláznivých udalostí, popri ktorých si nikto ani nevšimne, že Sandra má dnes narodeniny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (92)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Toto je vraj sitkom, ale ja som sa na tom skoro vôbec nezasmial. Námety to čerpá z aktuálneho diania, napríklad KHL v Poprade, ruský obchodníci, zlatokopka, po uvedení na Slovensku komerčne úspešnej piesne jedného slovenského rapera, či veľa iných príbehov v každom diely. Opäť je to len narýchlo spravený seriál, kedže sa robil súčasne s iným , ktorý chodí na konkurenčnej televízii. Tie už roky vysielajú vzájomne podobné programy v ten istý čas, podobné reality-show, podobné filmy, galavečery, sitkomy a často v rovnaký čas. Čo od toho čakať, keď je to narýchlo, je to amatérske, trápne a snaží sa to zaujať akurát starými známymi hercami, ktoré berú aj takúto prácu, aby sa vôbec uživili? Kvalita tu opäť nie je vysoká, graficky je to pekné a herci zachraňujú často hrozný scenár bez vtipu. Na niektorých postavách sa smiať nedokážem. Jozef Vajda tiež nepredvádza najlepšie výkony. Mám taký pocit, že takýchto poloamatérskych seriálov o ničom tu bolo a ešte bude, lebo stále je to o tom istom, stále to má rovnaké črty a "celebrity" zostavu treba vymeniť za hercov. Slovenská televízna tvorba preber sa! ()

Zombiepod odpad!

všetky recenzie používateľa

Debilita najvyššieho stupňa, ktorá dokonca ani úbohému Paneláku nesiaha po kolená. Neuveriteľne trápne vtipy, nesympatickí a znova len tí istí herci a ešte k tomu tá iritujúca slovensko-telenovelová kamera. Ako sa snažia tak sa snažia, ale slovenské seriály asi nikdy dobré nebudú. Zbytočná strata času. ()

Reklama

jakeer 

všetky recenzie používateľa

Neporovnateľne lepšie, ako Zita na krku. Nie je to síce nič svetoborné, ale nerozumiem, prečo toľko odpadov - skúsili ste si pozrieť aspoň jednu epizódu? Niektoré scénky boli síce trápne, ale väčšina bola veľmi humorná a takisto hlavný predstaviteľ podáva výborný herecký výkon. Myslím, že konečne sme sa dočkali slovenského komediálneho seriálu (zámerne ho nenazývam odvážnym názvom "sitcom"), ktorý je aj vtipný. Pozriem si aj ďalšie časti a ak sa mi budú páčiť, tak jednu hviezdičku pridám. ()

Filmao 

všetky recenzie používateľa

Na druhou stranu jestli se chcete oddychnout a na nic nemyslet, neboli řečeno vypnout mozek, tak tenhle seriál je ten pravý. Některé epizody byly slabší. Samozřejmě nechci to přirovnávat k těm dobrým seriálům. Dvě hvězdičky dávám za nápad a tu jednoduchost. Jen pro příště sitcom nemá přes hodinu. Lepších 40% ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Je to zlé, je to zlé, je to zlé. S úrovňou slovenskej televíznej tvorby je to zlé. "Hoď svišťom" je pre túto sezónu (2011) priamym konkurentom príšerne stupidného seriálu "Zita na krku". Jedno je horšie ako druhé. Dva na rýchlo spichnuté, lacné sitkomy, ktoré nemajú absolutne žiaden šmrnc. "Zita" trápi divákov na Markíze a táto trapná zhovadilosť na TV JOJ. Mimochodom, Petra Polnišová čím je telnatejšia, tým je viac nudná, až protivná. No a Maštalír, Bárta, Čekovský... to sú mi teda za páni herci. Hrozné. Je to zlé... Je to odpad! ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • V 8. epizóde 2. série s názvom “Benátska noc“ si môžete všimnúť, že Jozef Vajda pri telefonovaní drží mobil hore nohami. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama