Reklama

Reklama

Mustang

  • Slovensko Spirit - neskrotný mustang (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružstvo mladého mustanga, ktorý túži získať stratenú slobodu a vrátiť sa domov k svojmu stádu. Na odvážnej a napínavej ceste divočinou amerického pohraničia prežíva nezabudnuteľné priateľstvo s mladým hrdinským indiánom z kmeňa Lakotov, prekabáti neúnavnú skupinu vojakov a zamiluje sa do kobylky Rain. (TV JOJ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

MISSha 

všetky recenzie používateľa

Fantastická, dynamická hudba Hanse Zimmera. To asi jediné, co mě po zhlédnutí téhle kresleno-animované pohádky uvízlo v paměti. Jinak příběh byl strašně slaboučký. Animace byla ucházející, co mě na ní ale štvalo, byla mimika a chování koní (např. chlemtavé pití vody, vrtění ocasem - to dělá snad pes, ne?). Zajímavé bylo, že tvůrci místo aby namluvily koně hlasy, nahradily je typickým koňským řehotem. 60% ()

Turiec 

všetky recenzie používateľa

Pre animovaný film sú dôležité dobrý príbeh, pekná hudba a nádherná animácia. Všetky tieto atribúty spĺňa napínavý dobrodružný príbeh žrebca Spirita. Na filme je vidieť, že animátori si dali prácu a naštudovali a vynikajúco vystihli chovanie, pohyb a mimiku koní. O dokonalosti animácie svedčí aj to, že v snímke je len minimum dialógov a stručný monológ. Spirita preto nie je problém pozerať aj v pôvodnom anglickom znení bez dabingu, či titulkov. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

V dobe pixarovských celovečerákov už Spirit s jeho tradične animovanou grafikou nemohol uspieť vo veľkom. Hoci je strhujúci, poetický, dobrodružný, má srdce i kolosálnu Zimmerovu nádheru. Normálne by som v aute Bryana Adamsa nepočúval, ale tento OST ma dlhé roky sprevádzal po alpských serpentínach. A boli to úžasné chvíle. ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Do poslední chvíle, do poslední síly být svůj !.....Nádherný animák a jeden z mojich vôbec najobľúbenejších. Krásna animácia, pútavý príbeh a konečne sa správajú zvieratá ako zvieratá (nerozprávajú! a nespievajú) a ľudia ako ľudia. Možno preto ten menší komerčný úspech. Počas celého filmu hrajú piesne od Bryana Adamsa, ted ak tohoto speváka niekto nemusí, film mu neodporúčam. Ja som bol však maximálne spokojný. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Keby tie kone neboli tak krásne a keby rozprávali dala by som nižšie hodnotenie. Čakala som od toho trošku viac. A na moje počudovanie som sa veľmi bravúrne udržala slzám čo je u mňa pri rozprávkach so zvieratami takmer nemožné ale predsa. A trošku ma prekvapuje, že ma vôbec neoslovili pesničky a hudba (okej okrem Here I am), no a to viac ma potom aj tie pesničky samozrejme otravovali. Ale boli tam krásne koníky. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (6)

  • Písničky k filmu složil a nazpíval Bryan Adams, čeští diváci zpěv uslyší v podání Fredyho Bittnera, text z angličtiny do češtiny přeložil Petr Čejka. V originále můžeme slyšet písničky na konci filmu v titulcích. Jde o tyto songy: „Here I am“, „This Is Where I Belong“, „You Can't Take Me“, „Get Off My Back“, „Sound The Bugle“, „I Will Always Return“, „Don't Let Go“, „Brothers Under The Sun“. (mar48)
  • Zvuky, které vydávaly koně ve filmu, byly zvuky opravdových koní. (Soundtrack)

Reklama

Reklama