Reklama

Reklama

Zlo

  • angličtina Evil
Trailer

Obsahy(1)

Ak ste v ZLOm čase, na ZLOm mieste, stačí ZLOmok sekundy a dostane vás…  Videá o paranormálnych javoch sa partii chalanov vymknú spod kontroly, keď prijmú ponuku neznámeho muža, nakrúcať v jeho dome. Udalosti naberú rýchly spád a dom začína odkrývať stále hrôzostrašnejšie tajomstvá. Všetko, čo sa v dome deje im najprv pripadá ako zlý vtip, ale veľmi rýchlo pochopia, že zlo existuje a je stále bližšie a silnejšie. Pohltení reportážou a vlastným strachom začínajú svoj boj o život... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (262)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Prekvapenie ako z kinderka. Je pravda, že v rámci žánru je toto rýdzi priemer, ale na tuzemské pomery veľmi slušne spracovaný. Najmä spracovanie robí film niečím viac, veľmi pohotová kamera, dobrá vizuálna stránka, hudba. Atmosféra sa občas vytráca, ale niektoré scény vedia dobre zamraziť. Herci sa celkom stotožnili s postavami a začlenenie humoru do dialógov vyšlo prekvapujúco originálne. 75%. ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Prvý slovenský horor, a hneď mockdokumetary á la Blair Witch, REC, či Paranormal Activity, natočený ručnou digitálnou kamerou. Ako významné pozitívum vnímam, že ju nedrží epileptik. Takže žiadne trasľavé záchvaty kamery, ktoré by zakrývali úbohosť filmu. Zlo sa môže pochváliť pekne nasnímaným domácim prostredím (Bernolákovo), vcelku pôsobivými maskami aj špeciálnymi efektami (je ich síce málo, ale stoja za to), ktoré nevyzerajú lacne. Určite lepšie ako mnohé americké samoúčelné found footage. Na začiatok je to slušné. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ty jo, tak to docela čumim! Já tyhle FF horory zrovna moc nemusim, ale tady se krásně ukázalo, že když vezme do pazoury H8 někdo jinej, než zpovykanej Američan, může z toho bejt docela slušnej horor i pro toho, kdo tomuto žánru nefandí. Krom toho že se ručka tolik nekomíhala, takže bylo něco i vidět, tu zafungovalo především napětí, který se dalo krájet a který takový Paranomal Debility může jen a jen závidět. Je docela škoda, že se tohle nedostalo do nějaký širší kinodistribuce. To by na Západě čuměli. 70% ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Slovenský horor, který šlape na paty podobným filmům z daleko rozvinutějších zemí. Naši východní bratři se mohou tedy na rozdíl od nás pochlubit čistokrevnou žánrovkou, která sice není dějově ničím překvapivá, ale potěší civilními herci ,což se v našich luzích a hájích nenosí a naši "páni umělci" vždy do všeho musí vnést "kus dramatu", slušnou atmoškou a lekačkami, které ač očekávané, fungují slušně. Opět závidím a třeba jednou i v České kotlině nebo na Moravském poli, Slezsko nevyjímaje, vznikne něco podobného, do té doby musí stačit Vlčí bouda. ()

psy.cho 

všetky recenzie používateľa

Zmes amerických Found Footage hororov v jednom. Čo ale mne vôbec nevadilo! Napínavá atmosféra hlavne v druhej časti filmu. V takýchto filmoch býva po väčšine prvá časť zbytočne naťahovaná a nudná, ale tu som sa bavil. Herecké výkony mi vôbec neprišli amatérske a do tohto typu filmu mi pasovali. Dokonca som sa aj na nejakých scénach dosť nasmial. Ani som nečakal, že so slovenským hororom, pri ktorom nemusím dávať úvodzovky budem tak spokojný. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (6)

  • Film bol natáčaný iba jednou kamerou. (Moni65)
  • Budova, ve které bylo uvězněno samotné zlo, leží v obci Bernolákovo, nedaleko Bratislavy. (herr_carter)

Reklama

Reklama