Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

A_san 

všetky recenzie používateľa

Náhodou to není zase tak špatné, jak to tady všichni plivou. Prostě dlouhý seriál, který se zabývá i blbostma, aby to něčím zaplnil, ale celková zápletka není zlá. Je pravdou, že i tady to trpí některými nedostatky, jako třeba často logické díry a nesmyslné chování postav, ale je to telenovela po slovensku, nemůžete čekat logický strhávající děj na.......kolikátém to už díle?:D ()

Viny95501 odpad!

všetky recenzie používateľa

Takže, rozhodol som sa napísať koment k tomuto"ODPADU, len kvôli tomu že som si tu na fóre prečítal jeden príspevok..."Rada by som vedela,či všetci tí ,,experti",ktorí udelili tomuto seriálu hodnotenie ,,odpad" videli aspoň jednu jeho časť... keď je u nás pustené Tv, a akurát to hrá v bedni- sa sem tam na pc stoličke otočím aby som si tak znovu potvrdil že, Slovaci sú bez-pochýb ty naj-horší herci bez charizmi na svete...scenar a herecké výkony sú ešte menej ako odpad...to je ešte"pocta. Nikdy sme vo svete neprerazili ani neprerazíme..(To skôr opica založí oheň)..takže, ak má uživateľ ktorý tuto sračku hodnoti 4 hviazdami - 70 rokov, pardón...ak je v mladšiam veku" a je normálny- Kámo: s tebou by som na pivo nešiel.... ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Párkrát jsem na to omylem přepnul večer TV - a dodnes jsem si myslel, že jde o španělskou telenovelu! Všechny ty interiéry - velké místnosti s krby, těžký španělský nábytek, moderní prostorné kuchyně... A jako kde je to víno, co je v názvu? Že by tam bylo něco o vinicích, to ne, ale řeší se opět milostné vztahy, pracovní vztahy... Jen jsem rád, že po delší době můžu vidět hrát Emila Horvátha ml. ()

patrik1177 

všetky recenzie používateľa

Budem hodnotiť len to, čo som videl... čiže prvé 3 série. Potom ma to prestalo baviť. Keďže aktuálne vysielaná séria je posledná, trochu si zaspomínam, hoci naposledy som pozeral Búrlivé víno v roku 2014 a odvtedy som oveľa neprišiel. Pravdupovediac, vtedy som bol dosť naivný divák a to, čo nám ponúkli tvorcovia mi stačilo, dnes by som si Búrlivé víno už nepustil ani keby mi za to zaplatili. Dej sérií, ktoré som nevidel som si prečítal na internete a to mi dokonale stačilo. Spočiatku mal seriál veľkú sledovanosť aj veľký potenciál, škoda, že sa z toho vykľula nekonečná telenovela (ale vďaka Bohu sa už končí). Markíza ide so svojou tvorbou dolu vodou, mali by jej zakázať vytvárať vlastné seriály a ďalšie stupídnosti typu Farma. Keby od začiatku nekoncipovali Búrlivé víno ako denný seriál, ale povedzme 1 diel za týždeň s menej postavami a dejovými linkami, tak celý seriál mohol vyzerať a dopadnúť úplne inak. Hodnotenie prvých 3 sérií, ktoré som videl: 50%. P.S.: Keby som mal ohodnotiť aj zvyšné série, ktoré som nevidel, iba si prečítal dej a videl pár upútaviek v TV, tak hodnotenie by bolo ešte nižšie. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Nie je to také hrozné, ako hodnotia tí, čo to ešte ani nevideli. Taký slabší priemer, uvidíme ďalej. Herecké výkony to skôr zachraňujú ako kazia. Romeo a Júlia po slovensky? (1.1.2013) [---] Po pár dieloch sa to stelenovelnieva a musím znížiť na 2*, ešte trochu a bude to celkovo nepozerateľné. (7.1.2013) [---] Zhoršuje sa to tempom, ktoré som ani nečakal. Dialógy so zasnenými pohľadmi, k tomu hudba a zase pohľady, nezmyselné konanie postáv. Jedine niektoré herecké výkony to držia nad úrovňou odpadu, ale katastrofálny príbeh to nezachráni. (22.1.2013) [---] Zase som si jedným očkom popri inej práci pozrel nejaké dve časti a trochu sa to zlepšilo na pomerne pozerateľné. (30.1.2013) ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Behom pauzy sa protagonista Juraj Loj často obšmietal okolo kameramanov a ich televíznej výbavy. Prácou s kamerou bol fascinovaný natoľko, že mu režisér dovolil zopár scén "naostro" aj natočiť. (matthew.17)
  • Seriál sa odohráva v dedinke Vínne, no takáto obec sa na Slovensku nenachádza. Existuje však obec Vinné, ktorá leží v okrese Michalovce. (tommy187)
  • Ľuboš Kostelný stvárnil v seriáli negatívnu postavu, a to tyrana a psychopata. Ako prezradil, bol to preňho veľký problém. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama