Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Zaži deň a preži noc" je motto nového denného seriálu o skupine ľudí žijúcich vo veľkometrážnom apartmáne v Bratislave. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (83)

rbaum odpad!

všetky recenzie používateľa

Pri prepínaní programov som nechtiac narazil na tento "skvost". V tom momente mi zastal rozum a už som len v nemom úžase sledoval tú sračku. Do teraz som si myslel, že hlbšie než všetky tie smotánky, paneláky a podobné výgrcy sa klesnúť nedá. Mýlil som sa, deň a noc to prekonáva s obrovským náskokom. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je asi tá najväčšia hlúposť za posledné roky, ktorú som videl. Nedá sa pritom zotrvať bez pocitu trápnosti. To je asi nad moje sily. Toho, čo túto primitívnosť vymyslel, by som nechal niekoľko dní o hlade, nech sa spamätá, lebo to s ním nie je dobré. Komerčná televízia, ktorá toto uviedla, by mala dostať príučku, lebo to nie je normálne, je to brutálnosť aká sa len tak nevidí, toto už nemá ďaleko od súloženia s mŕtvolami, ale je demokracia, tak si slobodne vyberte, ja som rozhodne proti tomuto dielu. ()

Reklama

Insspektor odpad!

všetky recenzie používateľa

v sobotu večer spim pri telke, ked zrazu počujem neskutočne tupe rozhovory ( prepla sem frajerka)... tak mi to normalne nedalo otvoril som oči pozeral som na to a nechápal som ... nezvyknem tu moralizovať, ale keby som kurva súčasťou tohto hovna tak sa hanbím chodiť po ulici. vlastne nie po ulici, hanbil by som sa asi aj sam pred sebou zavrety v izbe... toto tu je naozaj najhoršie čo som kedy videl ()

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Reality show to nie je. Aj Martinke z Turca by som skôr uveril, že to celé iba hrala. Týmto ľuďom neverím ani slovo z toho čo povedia. Na reality show je to neuveriteľné, na seriál mizerné. Nemá to žiadnu pointu, rozhovori nevedú nikam (neverím, že má toto čudo scenár). Na šťastie to nepobeží dlho. Cieľová skupina na túto vec totíž neexistuje... 18.6.2013 Mením názor. Ono je to tak trápne až je to dobré TY KOKOS :-D ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Ach Ty môj Bože, kam len ten svet speje, keď sa najdú ľudia, ktorí sú ochotní sa zúčastniť takéhoto projektu? Ale ešte horšie je, že sú aj taký, čo sa budú s pôžitkom na to pozerať. Zostáva mi nad tým rozum stáť. Každá juhoamerická telenovela, hoci aký lacný tuzemský televízny seriál, na rýchlo spichnutá relácia o varení a i všetky ostatné tituly, čo som zaradil do odpadu, sú oproti tejto sračke v podstate kvalitné produkty. Pretože "Deň a noc" je skutočne hnusný, zahnívajúci a silne zapáchajúci odpad! ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • V 75. epizóde, keď Sofia a Ole prídu do nahrávacieho štúdia, si môžeme na stene všimnúť plagáty k slovenským filmom Lóve (2011) a Zlo (2012). (ShortyIC)

Reklama

Reklama