Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 208x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

tron 

všetky recenzie používateľa

Vcelku atraktívny, zábavný, veselý, originálny a pestrofarebný formát, ktorý však po pár rokoch vysielania začal (napriek obmieňaniu súťažných disciplín a hostí) stagnovať a mierne nudiť. Mňa osobne iritovala aj oplašená „blavácka úderka“ v zložení Dano Dangl a Adela Banášová/Vinczeová. A to som pomerne veľký fanúšik WTF humoru, akým sa kedysi (napr. SOS, Kredenc, Partička...) prezentoval resp. ešte aj dodnes sa stále občas prezentuje Dangl. Ale tu toho bolo proste už ozaj moc. Potešilo spestrenie v podobe živej kapely, hrajúcej najslávnejšie slovenské hity (vrátane ľudových). Tejto úlohy sa chopila poslušná súdruhovská iskrička Samuel Tomeček, hrajúci napr. na oslavách MDŽ strany Smer začiatkom marca 2018 (pár dní po tom, čo bol brutálne zavraždený investigatívny novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica v ich vlastnom dome). Každopádne, oproti českej, nudnej a mega upätej verzii je to na Zlatý glóbus. ()

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Zavoláme akože hereckú a miestami aj moderátorskú "elitu" národa , dáme do scenára byť hlavne za každú cenu zábavný , smiať sa od ucha k uchu a od prvej sekundy tomu neuveríte ani omylom. Ďalší otrasný počin slovenskej beznádeje vytvoriť niečo zmysluplné. Tak na toto skutočne nemám , jeden z najodpornejší program široko-ďaleko ... ()

Reklama

peiton 

všetky recenzie používateľa

Príjemná,pohodová relácia s dobrým spracovaním,ale obávam sa,že časom omrzí a zabudne sa na ňu ako na vlaňajší sneh.Ak sa vôbec udrží na televíznej obrazovke..Ale čo ten moderátor,zase a opäť ten otrepaný Nikodým. Nemôžem sa na neho pozerať,je mi vrcholne nesympatický. A aj napriek tomu,hádam,že bude mať potencionál prežiť dlhšie ako sme zvyknutý u iných relácií podobného typu. ()

sehe odpad!

všetky recenzie používateľa

Ježiši Slovensko.Hruza na RTVS.Neprimerana zábava,stupidne otázky,desiva gycova scéna,nevitazia znalosti,ale šťastie v kruteni kolieska,Nikodym tancujúci za cipkovanym pultikom a mám pocit,že všetci sutaziaci museli,byt pod vplyvom alkoholu,aby sa tak odviazane správali.Pozerala som raz v nemom uzase a uz nikdy nezopakujem. ()

SKreyn 

všetky recenzie používateľa

Veľmi záleží od hostí, ktorí v tej ktorej časti účinkujú. Kto nemá rád hlavné postavy tejto relácie, tak tomu sa to nebude páčiť, lebo tie sú v každej časti. Mne tam najviac vadí "spevák" Tomo Sameček, trápneho Nikotína už neriešim, Dangl-a treba brať takého aký je a Banášová je v pohode. Nemá to "gule" ale často v TV nedávajú nič lepšie, tak aj toto sa dá pozerať, no ak tam nie je dobrá zostava, myslím tým ak tam je niekto, koho nemusím, tak to radšej ani nepozerám. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama