Reklama

Reklama

Tajomstvo jej očí

  • Slovensko Tajomstvo ich očí (viac)
Trailer 4

Dvojica zohraných vyšetrovateľov FBI Jess (Julia Roberts) a Ray (Chiwetel Ejiofor) je zo dňa na deň rozorvaná vo chvíli, keď sa obeťou jednej vraždy stane dcera Jess. Obaja navyše s hrôzou sledujú ako je hlavný podozrivý prepustený a jeho stopy miznú v neznáme. Po trinástich rokoch hľadania nejakého vodítka nájde Ray stopu, ktorá by mohla priniesť vyriešenie prípadu a spravodlivosť. Na šokujúce tajomstvo, ktoré sa objaví, však nie je nikto z nich poriadne pripravený. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (21)

Trailer 4

Recenzie (201)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tak Julia sa mi nepáčila ani v Pretty Woman ani nikdy, ani za mlada, ani s dlhými vlnitými vlasmi a veľkými ústami ako Mick Jagger. Ale jej podoba v tomto filme je priam otrašujúca. Mega unavené oči, spuchnutá, hysterická a strih alá francúzsky princ z 14. storočia. Dokonca aj Jana z Arcu by si ju určite zmýlila s dauphinom. Inak ako thriller film vôbec nefunguje. Ejiofor pracuje v protiteroristickom, čo je dobré na oklamanie skutočných teroristov. Ale antichémia s Kidmankou bola hmatateľná. Dobrý námet je obalený v nudnom spracovaní, ktoré nedramatizuje ani hudba. Žiadna totiž vlastne neexistuje. ()

bobby_jean 

všetky recenzie používateľa

Aj po repríze si stojím za svojím hodnotením. Počas druhého sledovania som chcela pochopiť výčitky ostatných užívateľov, no nepodarilo sa. Nemyslím, že "príliš dlhá stopaz" je problémom. Naopak, dlhšie scény vnímam ako príležitost precitit pohnútky jednej z hlavných postáv. Jej emócie a konanie. Skvelý výkon hercov a vnímanie problému z hľadiska jednej postavy posúva tento film ďalej. Výborný film, pri ktorom zimomriavky dostávali priestor na viackrát. ()

Reklama

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Originál jsem neviděl, takže srovnání nemám. Nicméně to působilo hlavně ze začátku jako slušnej krimi-thriller, záhadou mně je, proč je tady ještě napsáno mysteriózní. Nic takovýho jsem tam neviděl. Casting je povedenej, nacpali tam známých ksichtů dostatek, takže se na to celkem dobře dívá, i když teda musím říct, že J. Roberts tady vypadá příšerně (ale to byl nejspíš maskérskej záměr). Zápletka je víc než slušná, ovšem celý to tak nějak pluje a kroutí se až do konce. No a když pak zjistíte, jak to vlastně dopadlo, řeknete si jenom "aha, tak jo". Teda aspoň takovej efekt to mělo na mě. Wow efekt se nedostavil. Takovej obyčejnej průměr, kterej stál asi jenom hodně peněz kvůli obsazení. Toť vše. ()

Estrellita 

všetky recenzie používateľa

Škoda, velká škoda. Bohužel to teď není chyba příběhu, ale samotného štábu. Takhle zprasený scénář jsem už dlouho neviděla. Člověk chvílemi vůbec netuší, která bije, jestli se nachází v minulosti, v přítomnosti, v nějaké bláznivé vizi... Moc se nepředvedli ani maskéři, uběhlo 13 let a jediný rozdíl mezi Jess za mlada a Jess v přítomnosti se dá vysledovat v prvním záběru na aktuální Jess, zbytek záběrů divák může maximálně tak odhadnout. Byla jsem ztracená, rozzlobená a otrávená, od přímého pádu do hnoje však film tak nějak zachránila pointa. 47% ()

kocik1 

všetky recenzie používateľa

Uvzdychaná původní argentinská telenovela ode mě dostala za 2* jako že za originalitu. Od remaku jsem čekala, že ubyde fňukání a jakože významných dlouhých pohledů a zaměří se na myšlenku. Ale kdeže! Vzdychání zůstalo, myšlenka se rozplizla a i přes přítomnost Juli Robertsové vypadající konečně jako žena středního věku, tak nezbývá než ocenit film 1*. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (9)

  • Keď je Ray (Chiwetel Ejiofor) v stajniach, nemá v brade šediny, ako v ostatných scénach odohrávajúcich sa v prítomnosti. (Astonko)
  • Při výrobě filmu zemřela matka herečky Julie Roberts, která se vrátila k natáčení 5 dní po její ztrátě. (Spidey3)

Reklama

Reklama