Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (159)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Cože? 34%? No, vlastně proč ne. Thunder Levin rozpálil klávesnici doběla, takže jeho žraloci, kteří opět vypadají velice "věrně" tentokrát nejen plavou, létají, jezdí městskou hromadnou dopravou, ale nově také procházejí zdmi budov a vládních bunkrů. K Levinovi se i tentokrát přidal Christopher Roth, aby mě znovu nechal žasnout nad svým uměním, přesunout během mrknutí oka osoby a předměty. Je pravda, že proti Žraločím tornádům má většina porno filmů propracovaný příběh, ale hvězdičku za to, že jsem se opět brutálně zasmál, udělit musím. Vždyť trupíkův hrdinný boj, žraloci ve vesmíru nebo porod by neměly zůstat zapomenuty. Dokonce i ten zoufalý pokus o patos dokázali tvůrci zkazit, takže byl dokonale vtipný. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Vo svojej podstate rovnako uletený crazy kúsok ako jeho predchodcovia. Kto sa na takéto filmy dokáže naladiť a páčila sa mu Sharknado jednotka či dvojka, v pohode sa zabaví aj tu. A kto nie, ten má k dispozícii kvantá iných filmov. Ja som spokojný a keď sa o rok objaví v závere sľúbená 4ka, tak si ju s chuťou pozriem. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Vrchol série a moment, kedy sa zo Sharknada stal definitívne symbol štúdia Asylum, resp. TV Syfy a v niektorých kruhoch kultová záležitosť. Jednotka bola ešte vlažná a prišla s originálnym nápadom, dvojka bola mierne odvážnejšia a trojka predstavuje absolútny vrchol pokleslej béčkovej brakovej zábavy. Úvod v Bielom dome prepálený a parádny. Väčšina ľudí pri ňom bude len neveriaci krútiť hlavami a nechápavo pozerať, čo za šialenosti sa v priebehu týchto pár minút stanú. Potom dostaneme oficiálnu zvučku, štýlové úvodné titulky (so Zieringom ako Jamesom Bondom s motorovkou) a pokračujeme zbesilým tempom až do záveru. Ziering hrá presne na hrane toho, aby nepôsobil ako v serióznom filme, ale zároveň nepôsobil až príliš trápne, Cassie Scerbo poteší oko každého diváka len tým, že vo filme je a Tara Reid, no tá mi moc nesadla v žiadnej z častí, ale tak nič nie je dokonalé. Nesmiem zabudnúť na Davida Hasselhoffa, ktorý si tu pripisuje ďalšiu absolútne neserióznu úlohu, v ktorej si robí srandu sám zo seba a dopĺňa ústredné trio. Záverečné scény so zabíjaním voľne lietajúcich žralokov vo vesmíre, či pôrodom dieťaťa vnútri žraloka padajúceho z vesmíru znova na Zem, sú tak absurdné a šialené, že mi z nich odpálilo dekel aj napriek tomu, že mám v podobných kruhoch čo to napozerané. Úplný záver, kedy máme ako diváci možnosť zasiahnuť do deja je inovatívny, podobne ako záverečné titulky, ktoré preletia za cca 10 sekúnd. Dá sa povedať, že za mňa Sharknado 3 nemalo chybu. Uvedomelý brak, ktorý má presne vyvážený pomer neseriózna, miernej vážnosti a absurdných situácií, cielene béčkové a krvavé efekty úmrtí. V rámci samostatného subžánru uletených béčkových šialeností je to vrchol. A vrchol žánru musí mať automaticky plný počet. 90% a 5* ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Od Sharknada 3 som po dvojke očakával absolútnu katastrofu. Nakoniec ma to ale príjemne prekvapilo. Sharknado začne už hneď na začiatku filmu, takže divák nemusí čakať hodinu na to, aby sa niečo začalo diať. Zabitia žralokmi sú už klasicky velmi vtipné a celkovo tu humor celkom dobre funguje na rozdiel od dvojky, ktorá nefungovala ako horor a nefungovala ani ako komédia. Také chyby ako nehybné stromy počas Sharknada alebo autá z PC hry pri takomto filme netreba riešiť. Potešila ma Tara Reid, ale na môj vkus bola vo filme strašne málo. Ale nabudila ma a tak sa na Charlieho Farmu teším ešte viac ako predtým. Taktiež sa mi velmi páči, že o osude April môžu rozhodnúť fanúšikovia Sharknada. + herec z Albino Farm ()

arcticsky odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdo si myslí že viděl všechno, tento opus ho vyvede z omylu. Boj raketoplánu (pilotem je Hasselhoff !!! - snad ještě větší osel a herecký jalovec než Ziering) proti žralokům kteří létají v pohodě i ve vesmíru a porod sežrané manželky hlavního hrdiny v břichu žraloka jsou jen malé příklady - to se prostě musí vidět celé!. Zřejmě na to chodí hodně lidí, když byly natočeny už čtyři filmy s tématem z nebe padajících žraloků...jsou věci, které nepochopíš... ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Súvisiace novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (viac)

Reklama

Reklama