Reklama

Reklama

The Open House

Trailer

VOD (1)

Po smrti svojho otca musí Logan Wallace (Dylan Minnette) zabudnúť na svoj sen o úspešnej kariére športovca. S matkou sa musí odsťahovať do domu v horách, ktorý patrí ich známej. Opustený dom by mohol vyzerať ako ideálne miesto na zahodenia starostí za hlavu, lenže problém je v tom, že okolo Logana sa po príchode do nového príbytku začínajú diať čoraz desivejšie veci a je jasné, že miesto, kam s matkou prišli, nie je až také idylické, ako sa zdalo. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (71)

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Tady k tomu filmu mě nalákalo dost rozporuplné hodnocení, kdy řada uživatelů háže odpad, ale najdou se i tací, co jsou poměrně spokojení. Spoilery: Nooo, tak já to mám tak půl na půl. Ta nerozuzlenost se mi celkem zamlouvá. Chápu, že zachování hlediska hlavních postav, tedy obětí, je autorský záměr a rozhodně jej neodsuzuju, naopak mi přijde docela povedený. Ti chudáci se nedozvěděli, kdo a proč na ně zaútočil, a nedozví se to tedy ani divák. Na druhou stranu mám pocit, že to mohlo být podáno zajímavěji a přesvědčivěji, a hlavně bez řady předchozích udiček, které nakonec vyzněly opravdu do ztracena. A hlavně, kdybych si byl jist, že se mi po baráku bez mého přičinění přesouvají věci (mobil, miska s jídlem), tak to začnu řešit hned. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Veľmi rozporuplný horor. Ani neviem, či dobrý alebo zlý. V každom prípade dosť vyčerpávajúci. Prvá hodina atmosférická prechádzka po strašidelnom dome, no okrem nejakého buchnutia či miznutia vecí sa tam nedeje absolútne nič. Tu si najskôr zgustnú fandovia (pre mňa dosť nudných) hororov ako Innkeepers či House of the Devil. Pre mňa síce zdĺhavé a monotónne, ale zvedavosť narastala. Výsledok? Po obsahovej stránke za 0%, horšie to už dopadnúť ani nemohlo. Ako keby Netflix nevedel, kam danú látku dotiahnuť. Ale všetko má svoje pre a proti, takže napriek tomu to konečne aspoň poriadne "ožilo". Čo je tiež lepšie ako nič. Horor plný protikladov, pri ktorej divák dostane kombináciu nádherne atmosférickej nudy skombinovanú s akčnou a našťastie brutálnou stupiditou. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Máma i syn v rámci haunted-house subžánru ne úplně typickými, příjemně civilnímy postavami, a i to chladné horské prostředí je vítaným osvěžením věčně propíraného tématu. Ale skoro celý film stojí na samoúčelně napínavých scénách, které nic neodkrývají a příběh nikam neposouvají. Protože tam skoro žádný příběh není, což potvrdí i možná překvapivě uzavřené, ale naprosto nedovysvětlené finále. Odfláknutý scénář. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Ja som spokojný. Veľa sa od toho čakať nedalo, ale nakoniec je to pomerne napínavá a miestami aj desivá záležitosť. A aj keď to celé nakoniec aj tak nedáva zmysel, je to aspoň profesionálne natočený horor, žiadna amatérska sračka s roztrasenou kamerou. Potešila aj prítomnosť Dylana Minnette, ktorý sa mi po 13 Reasons Why začína stále viac páčiť. Do hororov sa tento chalan jednoznačne hodí. 60 %! ()

činta 

všetky recenzie používateľa

SPOILERY "Co udělat horor o open house tématu?" "Jo, to je dobrej nápad. A narvem tam všechny možný podezřelý, co jsme kdy v hororech viděli. Pošahanou sousedku, sympaťáka odvedle, někoho z rodiny, poltergeista, šílenýho vraha, bejvalýho obyvatele domu a ducha zemřelýho otce. Kdo bude vrah, vymyslíme časem." Na začátku natáčení: "Tak co, vymyslelas kdo bude vrah?" "Nic mě nenapadlo." "Ok, tak to prostě neřeknem a budem tvrdit, že v tom je to kouzlo toho filmu." Takhle nějak si představuju brainstorming režisérský dvojice. No co. Potenciál to mělo slušnej, ale ve výsledku ve Vás film po skončení vyvolá touhu prohodit ovladač televizí. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • V jednu chvíli ve filmu Logan (Dylan Minnette) poslouchá album „Dreams in the Rat House“. Existuje příběh HP Lovecrafta s názvem „Dreams in the Witch House“, kde je krysa nedílnou součástí děje. (KGBelik)

Reklama

Reklama