Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (viac)
Trailer 1

Sean sa rozhodne vykradnúť dom muža, ktorý sa zdá byť celkom bohatý. Pri tom mu napomáha jeho kamarát Derek, ktorý muža ostražito pozoruje. Sean sa už chystá na odchod, dokedy si nevšimne jedných záhadných dverí. Rozhodne sa vojsť do miestnosti, no to čo uvidí, ho bude dlho prenasledovať. (TomX2)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (130)

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Naprosto upřímně a vážně vám říkám, že si naprosto uvědomuji, jak je ta zápletka naprosto hloupá, neoriginální, nezajímavá a předvídatelná a tím pádem i celý tenhle film. A že kdyby v tom nebyl Tennant, tak nejen, že bych to nejspíš vůbec neviděl, ale kdyby náhodou ano, hodnotil bych jistě méně. Ale nejspíš jen o hvězdu. Ono je to totiž velice, velice dobře natočené a technicky zvládnuté. Na správných místech to k mému velkému překvapení dovedlo i velice slušně šokovat a překvapit a i přes slabší rozjezd se to po první půlhodině fakt slušně rozjelo, gradolo a napětí stoupalo na výbornou. Hlavní hrdina je navíc fakt sympaˇák a David Tennanr prostě psychopaty umí jako málokdo, a tenhle je obzvlášť šťavnatý a nebojí se absolutně ničeho, což je sympatické. Tennant si celý film samozřejmě ukradl zcela pro sebe a já si to fakt užíval. Bad Samaritan vážně není žádné béčko, je to prostě velice kvalitní thriller, který je zvládnutný po naprosto všech stránkách. Šel jsem do toho s minimálním očekáváním a ani jsem pořádně netušil, o čem to vlastně je, ale o to příjemněji překvapený jsem byl. Jeden z nejlepších filmových zážitků roku 2018, ačkoliv to vůbec nic neznamená a klidně se mi smějte. Jsou tam samozřejmě nelogičnosti, ale ty já neřešil. Naopak mně trošku mrzí, že více nezapracovali na padouchově minulosti, jinak ale asi fakt nemám co vytknout. 95%. Prostě jo. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

O tom, že se nevyplatí vykrádat barák psychopatovi, jsme se už několikrát přesvědčili a v případě maniaka v podání Davida Tennanta to platí dvojnásob. Devlin i ve svém druhém režijním počinu zvolil celkem osvědčený koncept a i když se nedá říct, že by přišel s něčím inovativním, působí film celkem neotřele. Občas solidně zafungovala atmosféra, nouze není ani o slušnou dávku napětí a vzdor trošku přetažené stopáži to má celkem spád. Herci jsou fajn a vedle vzpomínaného výtečného Tennanta jsem moc rád za výraznější roli pro Kerry Condon. Na zadek jsem si z toho nesedl, ale bavil jsem se o něco víc než dobře. 75% ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najlepších filmov roku 2018, napriek tomu že agenti FBI stoja pred dreveným plotom a čakajú na povolenie k prehliadke, napriek tomu že zlodejíčkovi policajný detektív neverí /biely postarší detektív, prirodzene/ a ani FBI na tom nie je príliš lepšie /nebyť mladej, prirodzene, čiernej, prirodzene, politická korektnosť, prirodzene, progresívnej ešteže nie slovenskej agentky/. Tak sa mladík /prisťahovalec, prirodzene/ púšťa do nerovného súboja zo zlým bohatým postarším /bielym prirodzene/ ujom, ktorý nie je v snehu schopný nájsť stopy dvojice na úteku. Chýb je vo filme príliš veľa, ale tak nejako ich človek Devinovi odpustí, pretože trochu sa v úvode pobaví, neskôr zažije trochu akcie a až do konca ho film drží v akom takom napätí. Nebyť povinnej politickej korektnosti vzor 2015 a neskôr mohlo to byť ešte lepšie, takto 81%... ()

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Jsem rád, že jsem se od toho filmu nedal odradit jeho debilním názvem nebo zdejší modrou barvou (aktuální hodnocení "jen" 66 %), protože jsem se u něj nečekaně skvěle pobavil a hltal jsem to až do napínavého konce. Hlavní postava, v hereckém podání Roberta Sheehana, mi sice byla krajně nesympatická, o to víc mě ale bavil excelentní David Tennant v roli Calea, kterému jsem nakonec i cynicky fandil, aby mu to všechno prošlo. Pro mě osobně výtečný filmový objev a velmi příjemně strávených 111 minut. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Dvojica zlodejov lúpiaca v jednom dome príde nato, že jeho majiteľ doma väzní a týra neznámu ženu. Na políciu ísť logicky nemôžu, a tak sa snažia žene pomôcť a vyslobodiť ju svojpomocne. Obstojne natočené, napätie aj emócie tvorcovia dokážu v pasážach keď je to treba vyvolať a David Tennant je ako záporák okej. Avšak, je to minimálne prekvapivé alebo niečím výraznejšie zapamätateľné. Proste fajn trilerová jednohubka bez väčších nezmyslov, ktorá po pár týždňoch vyšumí z hlavy. 60% ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)
  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama