Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je inšpirovaný článkom, ktorý vyšiel v New York Magazine. Okamžite zaujal pozornosť čitateľov nesmierne šťavnatým príbehom o partičke šikovných striptérok, ktoré sa rozhodli rozbehnúť výnosný obchod s bohatými klientami z Wall Street. Celé to vymyslí a naplánuje exotická tanečnica Ramona (Jennifer Lopez) a čerstvá posila klubu Destiny (Constance Wu), ktorá sa práve zdokonaľuje v umení tancovať pri tyči. Okrem toho sa od svojich skúsenejších kolegýň učí, ako sa popri tanci dostať hlboko do vreciek bohatých zákazníkov. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (127)

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Film o striptérkách, které své klienty nejprve omámili, aby jim následně vysáli kreditky. Problémem je, že všechny herečky ve filmu jsou tak pěkné, jako já po ránu ergo nechápu casting, který buď neměl na výběr, nebo chtěl po práci brzy domů. Potenciál mnohem vyšší, režisér filmu moc nedal. 42 % Celosvětový příjem k 19. 1. 2020: $157,563,598, což je 7,88 násobek rozpočtu ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Hustlers" bude jedným z tohtoročných prekvapení. Nebol som moc na tento film zvedavý, do kina som lístok kupovať nechcel, no keď sa stal dostupným, sadol som si k nemu a pozrel som si ho. A musím povedať, že to bolo lepšie, než som si pôvodne myslel. V prvom rade si povedzme, že úvodné časti v roku 2007 sú podľa mňa vynikajúce. Jennifer Lopez pri tyči toho ukáže viac, než by mnohé tanečnice boli schopné predviesť. Neviem či mala dablérku, no rozhodne to bolo presvedčivé. A celkovo si myslím, že podala asi najlepší herecký výkon vo svojej kariére. Alebo minimálne najlepší herecký výkon, ktorý som mal ja možnosť vidieť. Jennifer Lopez sa mi skôr spája s romantickými komédiami alebo drámami, kde nie je toho potreba veľa. Teraz sa však dostala do role, ktorá je aj trošku náročnejšia a musí reálne niečo zo svojich schopností predviesť. A podľa mňa bola veľmi presvedčivá. Rovnako je na tom aj Constance Wu. Tá pôsobí z celého filmu asi najviac presvedčivo. Spôsob akým príbeh rozpráva, jej dialógy a jednotlivé scénky fungujú. Páči sa mi myšlienka, ktorá tu zaznie, že "materstvo je mentálna choroba". Keď ten film uvidíte, myslím si, že vám to dá zmysel. Nie je to myslené vyslovene ako negatívum. Ale každá matka by urobila to, čo je najlepšie pre vlastnú dcéru. A nechce ju ohrozovať. Rozumiem tomu veľmi dobre a byť v jej koži, asi by som urobil to isté. Napriek všetkému ostatnému. Príbeh ma taktiež zaujal. Nemôžem povedať, že súhlasím s rozhodnutiami, ktoré dámy v tomto filme urobili, ale dokážem im porozumieť. A okrem toho vidieť ako to všetko prebiehalo je zaujímavé. Minimálne mi to aj ako človeku dá obraz o tom, aké praktiky sa reálne môžu využívať. A hlavne sú to skutočne prípady, ktoré sa ťažko dokazujú. Lebo nie je veľa mužov, ktorí by ochotne priznali pred políciou priznali, že ich okradli striptérky. Stačí, že si sami pred sebou ponesú tú hanbu na celý život. Kde však film pre mňa trošku naráža sú scénky s reportérkou. Nemyslím si, že boli potrebné. Mohlo sa to odprezentovať ako jeden príbeh. Možno to tomu dodáva viac autenticity a okrem toho vďaka tomu máme na konci tú momentku, ktorú máme, ale inak to príbehu ako takému nepridáva moc. Pre mňa je to funkčný film. Som rád, že som ho videl a bol som ním príjemne prekvapený. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Wu se zdá být morálním centrem filmu a hlavním tématem se zdá vagina (nevím jestli to ještě není nekorektní slovo). Scény v prostředích klubů se mi zdály fajn. Český název se mi po dlouhé době zdá lepší než původní. Je to feministický film, už je proto že mužští herci zde mají jen štěky. Ženy jsou zde ve stále rizikovější atmosféře jsou nuceni vzít svůj život do vlastních rukou. ()

Pat_rick_fan 

všetky recenzie používateľa

Scorsese meets third wave feminism bez finálnej (alebo nejakej) katarzie počas finančnej krízy spred desaťročia. Pekná kamera, perfektné tempo, striptérky držia spolu a zlí muži z Wall Street musia zaplatiť. S takou angažovanosťou v rámci filmu nemám v podstate problém, ak tým chce autor niečo svetu povedať a následne to aj nejak na konci funguje. Na herečky sa dobre pozerá, dokonca sa človek pristihne, že sú mu miestami sympatické, J Lo dáva naozaj asi najlepší výkon kariéry a Constance Wu s Lili Reinhart sú takisto veľmi dobré. Len škoda, že napríklad pri Portréte ženy v plameňoch (iná téma, ale opäť silná ženská réžia, pohľad a angažovanosť) nastáva vo finále silná, nezabudnuteľná emócia a človek si niečo odnáša, pričom sa dokonca ako muž nemusí cítiť vytesnený, tuto ostáva len pachuť pri trošku premárnenom potenciáli, ktorý táto inak zaujímavá látka má. Škoda, mohol to byť aj jeden z filmov roka, podobne ako pred rokmi Vlk z Wall Street, ktorý vyvolal u časti populácie silné kontroverzie, inde zase sympatie, po filmárskej stránke však všeobecný rešpekt. Lorene Scarfaria sa snáď ešte ukáže, toto bolo imho šité trochu horúcou ihlou. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Prý se to tak nějak stalo. Banda „protřelých“ striptérek si po svém pohraje se svými zákazníky z Wall Street. Nemá to být legranda, ale zahrát si máme na vážnější notu. Chce to být jakousi sondou do nelehkého života žen, které celé dny vrtí zadkem, poslouchají oplzlé řeči zákazníků a nosí u toho s sebou spoustu bolístek. Děj se motá okolo živočišné Jennifer Lopez (herecky slušná ano, nominace na Zlatý glóbus je ale krapet moc), která si vzala pod svá křídla začínající krutiprdelku Constance Wu. Někde v půli se to zlomí a ze seznamovačky se světem nadržených pracháčů a tančících holek s kalhotkami s minimem látky přecházíme k zajímavějšímu námětu, kterak své klienty začaly obírat. Nevím, co jsem čekal, ale nic překvapivého nebo zajímavé jsem nezískal. O zákulisí erotickohrátkotyčího průmyslu nestojím, dějově to nestrhne a v druhé polovině jsem už jen kontroloval čas do konce. 55% ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (12)

  • Jennifer Lopez cvičila tanec pro film a v domě měla dokonce odnímatelnou tyč. Dva a půl měsíce před natáčením začala trénovat tanec s profesionální tanečnicí a choreografkou Johanna Sapakie. (ČSFD)
  • Pes v obchoďáku je pojmenován podle vlastního psa Lorene Scafaria, pana Bruce. (ČSFD)
  • Lady Gaga si měla zahrát v tomto filmu, nakonec se tak nestalo. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (viac)

Reklama

Reklama