Reklama

Reklama

Príbeh bývalého policajného detektíva, ktorý po diskreditácii v práci odíde z mesta a žije v horách. Jeho pokojný život sa však skončí, keď ho jeho bývalá manželka, súkromné očko, požiada o pomoc v prípade vraždy, ktorú údajne spáchal excentrický televízny herec. (TV JOJ)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (63)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Mel Gibson ve vedlejší roli v zajímavějším filmu než jsem si původně myslel. Pro mě osobně zajímavá hra, při hledání vraha. Taková ta slabší verze Čínské čtvrti, kdy se detektiv toulá městem, aby odhalil pravdu. A divák z první řady sleduje vývoj případu. Hunnamovi tyhle role začínají hodně slušet. 65% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pokus o vtipnú detektívku v štýle Big Lebowski, v ktorej nejaký chcípak (Hunnam), ktorého každý neustále mláti, vyrieši prípad vraždy. Pritom hlavný podozrivý (Mel Gibson) bol tak ožratý pod obraz, že si nepamätá, či svoju ženu zabil. Vtipné to nie je vôbec. Samotný prípad tiež dvakrát strhujúci nie je. Žiadny z hercov nepredvedie nič extra. Poteší, že Gibson sa tu nemihne, ale má celkom veľkú vedľajšiu úlohu. To skôr kráska Morena Baccarinová tu je len vábnička na plagát. Nenapadá ma, čo by som na tejto nudnej, tuctovej a zbytočnej detektívke pochválil. Snáď len to, že na rozdiel od posledných dvadsiatich Willisoviek, to vyzerá ako kompetentne natočený film. 4/10. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Morene z Homeland-u to s porsche bohovsky svedci. :) Excentricky Mel ujde takisto. Trapni gang-blbci v privese uz menej. Mala Gabby bola s tymi par hlaskami "tym chutnym" v tomto paskvile. Thrill-seeker nadrzana uca uz menej. Pribeh je vsak prosty az blby. Divak vidi ten zobrazeny zivot hollywoodskej "smotanky" a pomysli si.... riadny bullshit. A ten zaver ma tak idiotsky twist, s vylievanim si srdiecka rodinne zalozeneho nasilnika, ze sa to az neda pocuvat. Neodporucam. 30% Dalsie poucenie..pockat najskor na par hodnoteni, kym vas zvucne mena zlakaju. :D ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Pre neznalého fajn krimi, lenže pre nás ostatných, čo máme napozeraný žáner a vieme ako sa to aktuálne točí, tak vraj je jasný od začiatku. Cením ale GIbsona, že konečne dobre a aj zvyšok osadenstva bol fajn. Neunudí, ale mňa to nejak extra nenadchlo. Našťastie pri pár momentoch som sa uškrnul. 2 z 5 ()

johnsnow odpad!

všetky recenzie používateľa

Máme tu detektívku kde Gibson najebaný ako sviňa údajne zabil svoju starú, avšak je tak alkáčovsky založený, že nemá ani tucha či to fakt urobil. Hunnam to ide riešiť pričom celý police zbor ho nenávidí lebo s nimi vyjebal. základ výborný ale toto nie je detektívka ale komédia kde pičús na bicykli jazdí sem a tam a v asi 5-10 minútových intervaloch dostáva po kokote. Hnus, ale aspoň na Lucy sa dobre kukalo. ()

Galéria (253)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v júni a júli 2019 v amerických štátoch Georgia a Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama