Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Horor
  • Komédia

Recenzie (4 402)

plagát

Insomnia - Episode 2 (2024) (epizóda) 

Postupny nastup "prejavov" je neuprosny a vzbudzuje zmatenie a strach. Naviac, zrejme bude mat posledna navsteva matky este aj bolestnu dohru. Dream-life sa zacina rucat a okrem podpory manzela, stresory prichadzaju z kazdej strany. Divak sipi "dedicnost". Vyborne zrezirovane, slusna atmosfera. 70%

plagát

Prvé znamenie: Prichádza Satan! (2024) 

Prepracovanejsia a atmosferickejsia verzia podobneho nedavneho Immaculate, so sex-bombou Sydney Sweeney. Tych priblizeni sa tam bolo velmi vela. Nell vsak, spolu s dievcatom, utahali cely film prakticky same dve. Na strane druhej ma tesi, ze sa prilis netlaci na pilu a graduje to pozvolna. Co ma tiez pozitivne prekvapilo je, ze trojica scenaristov a scenaritsky, ktora to zaroven i rezirovala, mali toto ako prvy vyrazny filmovy pocin a vysledna kvalita stala za to. Azda sa uz teraz mozeme do buducna tesit na ich dalsie kvalitne kusky. Odporucam. 60%

plagát

Insomnia - Episode 1 (2024) (epizóda) 

Znepokojiva psycho-drama v prvej epizode tohto nenapadneho kusku s vybornou Vicky McClure. Vsimol som si ju a oblubil vo velmi slusnom britskom krimi-seriali Line of Duty. Zatial je to v mystery znepokojivej linii..azda sa to bude odvijat zaujimavych smerom. "Dedicne halusky" mozu byt zaujimave.

plagát

Tarot: Karty smrti (2024) 

Typ "hororu" poslednych asi dvoch dekad, kedy, cca po Vreskote, potrebujete naplnit kvotu stupidnych pubertiakov, ktorych hraju aspon 27-rocne herecky a herci :). O atmosfere nemoze byt ani reci. Cely cas som s dufal v cim skorsie zhmotnenie sa niektorej z karticiek, aby umlcala tu-ktoru otravnu postavu. Lakacky su nalinkovane, uplne predvidatelne a stavane na pazvukoch a milionkrat opakovanych postupoch. Zmeny nalad a spravania sa "deciek/dospelych" bolo nieco neskutocne. Zabavia sa azda len nastrocni. Aj to v skupinkach, s popkornom a nervoznym chichunanim, pretoze by sa inak bali aj pri tomto paskvile. Strata casu..vyhnut sa oblukom.

plagát

Závoj (2024) (seriál) 

Priemerna a v zavere zial hlupunka hra na intelignenty thriller. V uvode som tomu, napriek par preslapom, celkom veril, ale po polovici sa to prehupne do naivneho tuctoveho C-cka na nedelne popoludnie. Herectvo Elisabeth mi v uvode celkom sedelo, ale polohy, ktore vysiela v poslednych dvoch dieloch mi uz prisli az prilis hrane a nepatricne. Slabota..neodporucam, ak mate po ruke nieco kvalitnejsie. 40% - Uvodne tri diely este sli.

plagát

Závoj - Chata (2024) (epizóda) 

S podivom mi na tejto epizode vadili akosi 'umelo' emotivne dialogy medzi nasou bristkou agnetkou a (nebudem spoilovat) typkom "z minulosti". Nevynimajuc mnozstvo hluposti a zjednoduseni v scenari. Sklamanie, pretoze sme dostali, zvlast v uvodnych epizodach, naznak, ze sa bude jednat o inteligentny thriller.

plagát

Vivárium (2019) 

Znacne nudna a repetetivna zalezitost a hoci Jesse a Imogen vo dvojici natocili uz par filmov, v tomto mi ako "par" nesedeli. Pacil sa mi akurat "predpovedany" ucel a cas od "mimozemskych" bytosti. Inak som sa nudil. Aj ako bizarik to chce nieco viacej, Naviac, neprislo mi uveritelne ani spravanie sa dvojice a nasledne aj ich psychologia. Neodporucam. Ubijajuca strata casu. 30%

plagát

V mene cti (2023) 

Velmi vydarena jednoducha a priamociera sermiarska jednohubka z casov, ked zomierali tisice Francuzov v dueloch, "hajac svoju cest". Potesila i linia zenskeho hnutia. Utla Doria Tillier ju vynikajuco reprezentovala. Nadpriemer. Odporucam. Vzdy ma potesi dobry europsky film.

plagát

Blue Lights - Episode 3 (2024) (epizóda) 

Tentokrat mimoriadne ludsky a dramaticky diel. Angazovanost policajtov v jednotlivych pripadoch vnimam nie az tak kriticky, pretoze je to zrejme mensia komunita. Ale v realite nejake osobne sympatie zrejme nebudu prevazovat nad profesionalitou. Skor by som ocakaval spravanie v duchu...."nehas, co ta nepali", zial. Velmi slusny diel.

plagát

Fast Charlie (2023) 

Pohodove a oddychove B-cko so sympatakom a kludasom Pierce-om a rovnako neprirodzene stoicky-kludnou kraskou z Brazilie, Morenou z vyborneho Homeland-u. Jednoduche a priamociare. Ak nezapojite mozog, da sa pri tom nostalgicky zabavit. 45%