Reklama

Reklama

Žiť po svojom

  • Slovensko Ticho po smrti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Einar Gilkynson (Robert Redford) žije osamelo na zanedbanom hospodárstve kdesi vo Wyomingu. Jeho spoločníkom je černošský priateľ Mitch (Morgan Freeman), ťažko poranený po napadnutí medveďom. Na ranči sa nečakane objaví Einarova nevesta Jean (Jennifer Lopezová) s vnučkou Griff (Becca Gardnerová), o ktorej existencii nemal starý muž, a rovnako ako ani dievčatko, ani poňatia. Jean pred rokmi zavinila autonehodu, pri ktorej zomrel Einarov milovaný syn. A muž sa s tragédiou nedokázal dodnes vyrovnať. Jean hľadá u svokra azyl pred svojím surovým druhom Garym (Damian Lewis), ale cíti že nie je vítaným hosťom. Einar sa postupne však s dievčatkom zbližuje a pod jemným tlakom múdreho Mitcha znova získa chuť do života. Situácia sa skomplikuje, keď sa v blízkom mestečku objaví neodbytný Gary... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (323)

Ruut 

všetky recenzie používateľa

Klidný film z klidné hezké přírody o klidných hezkých (duševně) lidech, který nepřináší vůbec nic nového. Jen si tak klidně plyne a vše nakonec klidně vyřeší. Aneb obvyklá šablona kterak padlá dcera se vrátila do rodného kraje a našla zde klid a mír. Takže klidných 50%. Jen ke konci dá Robert Redfort na chvíli vzpomenout proč za svuj život zaslouženě hrál množství drsných správných mužů. ()

Fingon 

všetky recenzie používateľa

70% Je to zajímavé, ale protože jsem minul úvodní titulky a ani se nepodíval do programu, vůbec jsem netušil, že tu hraje Redford, kteréžto jméno pro mně není zárukou vůbec ničeho (Freemana a JeyLo jsem pochopitelně poznal okamžitě - ovšem hvězdou tu pro mně zůstává Bart, můj oblíbenec z Medvědů:). Přestože tento film nepřináší snad vůbec nic nového, dívalo se na něj docela dobře. (Ve skutečnosti jde o Bartova stejnojmenného nástupce, ale to nevadí - mám rád medvědy:-) ()

Reklama

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

Zvláštne pokľudný, chvíľami až nevzrušivý príbeh, ktorý je predvídateľný asi tak ako fakt, že na Vianoce určite dostanem nejakú filmovú knihu, ktorú už mám (každé Vianoce). Príbeh stojí a padá na tlmenom hereckom prejave ústrednej dvojice, RR a MF, Je Lo je pre mňa opakovane do počtu, muži v jej živote majú charizma akurát z iných svojich fimov, tu sú nepodstatní, Damien Lewis až iritujúco nevyužitý a herecky zanedbaný ( resp. zanedbávaný ). Hallström má na viac ako točiť podobne zívajúce kúsky. Hodnotenie so zatvorenými očami (mojimi i mojich 3rybičiek) * * * ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Příjemné rodinné drama - ničím sice nepřekvapilo, průběh byl po všech stránkách dokonale předvídatelný (akorát jsem se spletla v odhadu, že Damiana Lewise roztrhá medvěd:-)), ale trefilo se do nálady a potěšilo. Robert Redford i Morgan Freeman měli role na tělo, Jennifer Lopez nedostala mnoho prostoru, což mi v nejmenším nevadí, a mladičká Becca Gardner si po boku hvězd ostudu neuřízla. Hezké exteriéry lesů a hor, nevtíravá hudba, něco smutku, něco smíchu, malinko napětí... a názorná ukázka, jak zacházet s opilci a násilníky:-). 75% ()

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Hvězdně nabité drama, které se mi líbilo spíše kvůli své originalitě a pohodovému sledování. Jinak opravdu nevím, čím je tento snímek takto hodnocen. Ale i Robert Redford párkrát zahlásí, což mne mile překvapilo. "Je trestný zastřelit někoho na svým pozemku?" ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (10)

  • Scénář vznikl podle stejnojmenné knihy Marka Spragga, která v době příprav filmu nebyla ještě publikovaná. (imro)
  • Snímek se první týden promítal v USA ve 753 kinech a tržby dosáhly 2 052 000 dolarů. (HOODY)
  • I když se Žít po svém odehrává na rančích ve Wyomingu v USA, natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie. (imro)

Reklama

Reklama