Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Recenzie (3 063)

plagát

Godzilla a Kong: Nová Ríša (2024) 

Toto je pikovina pre deti zblbnuté inklúziou. Scenáristovi by som narval do zadku ten cencúľ, s ktorým ovládal zlomrchavý orangutan mraziacu príšerku. Ešteže tam bol chlapácky Kong a vytiahol to na tri..

plagát

Messi's World Cup: The Rise of a Legend (2024) (seriál) 

Tak a je zaradený k Jordanovi, Federerovi a Gretzkému na športový Olymp. Som vďačný, že som mohol týchto X-menov vidieť naživo. Olé..

plagát

Ržev (2019) 

Skvelý naturálny úvod, vykreslenie rôznych komančských charakterov, Nemci ako ovce na porážke, hrdinský záver. Napriek tomu sa na to dobre pozeralo, no trvalo mi dva roky, kým som dokázal pozrieť niečo ruské..

plagát

Zimné prázdniny (2023) 

Veľmi potešujúca správa v tomto pokakanom svete. Ešte stále sa točia snímky o ľudskosti bez mobilov a iných digitálnych pakšamétlov. Aj keď dopredu tušíte ako sa to skončí, tentokrát ide o samotnú cestu..

plagát

Umenie jesť a milovať (2023) 

Základ je nepozerať hladný. Úvod je skutočne gurmánsky a pozornosť od prípravy jedla nič neodvádza. Celý dej je správne francúzsky pomalý, distingvovaný, sústredený na chuťové bunky. Na spestrenie slúži romantická linka. Bon apetit!

plagát

Bruce Willis: vyvolený (2020) (TV film) 

Tento Bruce je taký sympaťák, že má 1 hviezdu len za to. A je mi veľmi ľúto ako skončil. Tu si pripomenieme jeho začiatky a veľkú slávu. Bodka..

plagát

The Challenge (2023) 

Ubrať na dĺžke a menej medecíny. Potom je to špica..

plagát

Život a smrt Diega Maradony (2021) 

To je vždy ako podľa šablóny. Z biedy povstane v niečom výnimočný jedinec. Obdobie vzostupu a slávy. Závislosti, psychické poruchy a neslávny koniec. Bohužiaľ, takmer vždy sú títo ľudia intelektovo poddimenzovaní, zato s obrovským vplyvom na masy. Veď kto by sa chcel podobať nejakému suchopárnemu vedcovi..

plagát

Háveď (2023) 

Slušný spider horor rušili vrieskaví neprispôsobilci z paneláku Luník IX umiestneného kdesi do Francúzska..