Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Horor

Recenzie (5 616)

plagát

The Mugger (1958) 

Sympaticka Nan Martin a zaver s lodnim sroubem. To jsou asi jedine momenty, na ktere si vzpomenu... :)

plagát

Cage of Evil (1960) 

Mate-li chut na beckove krimi, je tohle kousek pro vas. Na muj vkus to bylo ale uz moc beckovy...hlavne po strance scenaristicke/pribehove. :)

plagát

Air Patrol (1962) 

Sympaticka Merry Anders byla osvezenim mezi topornym herectvim ostatnich kolegu. Nicmene jde o klasicky beckovy  krimi flick, takze to k tomu tak nejak patri. Pokud si ujizdite na helikopterach, muzete si jednu hvezdu pricist. ;)

plagát

The Houston Story (1956) 

Beckovej noir(?) nebo spis krimoska z prostredi magnatu ropnych vrtu. Hodne upovidane, same interiery, ale i tak to bylo lepsi nez jsem cekal. Zajimava Jeanne Cooper ve vedlejsi roli.

plagát

The Long Haul (1957) 

Je to pribehove normalni sladka zmrzlinka, ale filmu z nakladakarskyho prostredi neni nikdy dost, Diana tu ani neni tak otravna jako jindy a kdyz se v satech brodi po kolena v horskym potoku, tak jsem ji i docela fandil. Dal musim rict, ze me neprestava prekvapovat, jak V.Mature vypada vzdycky stare. Tady bych mu hadal tak sedesat a ne ctyricetdva... ;)

plagát

Deadly Duo (1962) 

Puvabna Marcia Henderson v dokonale cervenoknihovnim b-filmecku. :)

plagát

The Tattered Dress (1957) 

Jeanne Crain byla asi jedinou ozdobou tohoto "pravnickeho" krimi/noiru, ktery byl na muj vkus prilis upovidany.

plagát

Three Bad Sisters (1956) 

Neotrely B-noir, kteremu chybelo jen velmi, velmi malo k tomu, aby dostal plne hodnoceni nebo se posunul mezi A gardu. :)

plagát

New Orleans Uncensored (1955) 

Tenhle film by byl mnohem lepsi, kdyby v hlavni roli hrdiny byl nekdo jiny nez Franz. On je sice sympatak, ale do nejake rodinne komedie. Tady mi to prislo jako trefa vedle. Jinak je tady asi vse co tam slo nacpat. Hrdina, zeny (skvela Helene Stanton), gauneri, odbory, box, namornici, pristav, rvacky atd... Na b-noir super.

plagát

Screaming Mimi (1958) 

Reklama na Anitu, bez ktere by tenhle film byl polovicni. Zacatek slusny, potom zabava trosku polevi, ale kazdopadne je tam spousta hezkych zaberu, ma to takove kontrastni noir sviceni, vizualne moc pekne. Za cistokrevny noir bych to ale asi nepovazoval.