Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi

Posledné recenzie (748)

plagát

Moje dobrodružství se Supermanem - Série 1 (2023) (séria) 

Už prvých päť minút ma presvedčilo, aby som si tieto verzie Supermana a Lois obľúbil.  Superman je naivný skautík, ktorý chce nezištne pomáhať ľuďom. Takéto jeho zobrazenie mám rád. Maják nádeje, symbol toho dobrého vo svete. Je to naivné? Je. Ale preboha, je to lietajúci mimozemšťan so superschopnosťami, ktorý vyzerá ako človek a ktorý nosí slipy na nohaviciach. Do toho je zmätený z toho, kto je a túži to zistiť.   Lois je cieľavedomá, ide si za cieľom nech sa deje, čo sa deje. Ale napriek tomu nie je toxická. Keď spraví chybu, napríklad keď klame Clarkovi a Jimmymu, tak si to uvedomí a oľutuje to. Aj vďaka tomuto sa jedná o sympatickú postavu. Jimmy ma zaujal až neskôr. Zasnený konšpirátor (ktorý nie je tak celkom konšpirátor). Keď som videl prvé obrázky, tak som nebol moc nadšený z mierne anime vizuálu. Po zapnutí prvej epizódy som si ale rýchlo zvykol. A občas mi tie vypúlené oči, divné grimasy a neustále sa červenanie sa prišli rozkošné a úsmevné.   Dej je epizodický, čo epizóda, to nový zloduch, ktorý má schopnosti vďaka mimozemskej technológií. Úprimne, niektorí záporáci boli fajn (šialený Dr. Ivo), iní menej (Rory). Je tu aj linka, ktorá sa tiahne celým seriálom a to linka so skupinou, ktorá danú technológiu vytvorila a ktorá chce zničiť Supermana. Taktiež je tu záhada ohľadom Dňa nula. Ďalší SPOILER: Táto záhada sa nerozlúskne. Na odpovede, ohľadom tejto udalosti si budeme musieť počkať do ďalšej série. KONIEC SPOILERu.  Niektoré veci mi tu prídu urýchlené. Napríklad prvá epizóda a to, ako sa Clark stane Supermanom a ďalšie dve veci dám do spoileru – SPOILER: Lois podľa mňa veľmi skoro zistila, že Clark je Superman a ani sme tu nemali finále a už si obaja priznali, že toho druhého milujú. Nejak rýchlo na prvú sériu. KONIEC SPOILERu. Ale dokážem to tomuto seriálu odpustiť. Od tohto animáku so nečakal veľa a ostal som veľmi milo prekvapený. Skvelé postavy, dobrá animácia, cool akcia, fajn humor. Na druhú sériu sa teším a určite si ju pozriem. Nie len preto, lebo niektoré veci sa nedoriešili, ale hlavne preto, lebo má ta prvá tak bavila.

plagát

Batman: Maska fantóma (1993) 

Milujem tento film. Či už vďaka skvelému pohľadu na charakter Batmana, ktorý je tragickou postavou zviazanou svojim sľubom mŕtvym rodičom. Môže niekedy nájsť šťastie? K tomu prirátajte skvelých dabingových hercov, pekný vizuál a dokonalú hudbu, ktorá vznikla pod taktovkou Shirley Walker. Do toho je to film o vraždení mafiánov, v ktorom sú vraždy tlmené pre detského diváka, nie sú ale o nič menej desivé (Bronskeho smrť je desivá aj po rokoch). Kvalitný animák, ktorý kvalitne nadväzuje na kvalitný animovaný Batman seriál.

plagát

Ještěr (2023) 

Pomalé tempo, ktoré zo začiatku miestami mierne nudí. Koniec by som si vedel predstaviť akčnejší, ale zase je otázka, či by sem taký akčnejší pasoval. Body za to, že hlavný hrdina nejde v trende utrápených detektívov alkoholikov, ale je to normálny muž s fungujúcim manželstvom a s dobrými vzťahmi s kolegami. Nebolo to hlúpe, nebolo to zlé, len by som si to vedel predstaviť dynamickejšie.

Posledné hodnotenia (1 370)

Moje dobrodružství se Supermanem - Série 1 (2023) (séria) (S01)

05.06.2024

Batman: Maska fantóma (1993)

02.06.2024

Ještěr (2023)

31.05.2024

Nie, nie (2022)

31.05.2024

Shiti Hanta (2024)

28.05.2024

Diabolik (1997) (seriál)

18.05.2024

Liek na život (2016)

09.05.2024

Aquaman a stratené kráľovstvo (2023)

28.04.2024

Priatelia (1994) (seriál)

25.04.2024

Reklama