Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dráma
  • Animovaný

Recenzie (18)

plagát

Lajna (2017) (seriál) 

Dámy a páni, toto je taká volovina až to je geniálne

plagát

Planéta Zem - Season 1 (2006) (séria) 

Pri niektorých záberoch a spomínaných faktoch sa mi až nechce veriť, že sa to nachádza na našej planéte. Až sa niekedy môže zdať, že sú to počítačové zábery.

plagát

Adresa ja, adresa ty (1986) (TV film) 

V tej dobe sa tak jednoducho hralo a bolo to fakt že dobré, to už ale dnešnej mladej generácii nič nehovorí, škoda :-(

plagát

Unesená (2012) 

Z tohto filmu vyplýva jedno veľké ponaučenie - v JUESEJ robia neskutočne pevne tašky :-) ! Keď si predstavíte ze kocka zlata s hranou cca 37 cm váži 1 tonu, tak v tej taške odhadujem niesol Nicolas Cage približne 300 - 500 kg!!! Inak prvá polovica filmu ma výborné tempo a bol som prekvapený prečo má film relatívne nízke hodnotenie (tam by som dal kľudne 4 *), ale v druhej polovici som bol naopak veľmi sklamaný. Taky obrat vo filme som asi ešte ani nevidel. Bohužiaľ dávam nízke hodnotenie aj napriek výbornej prvej polovici

plagát

Smrtiaca zámena (2011) 

Pan rebel-futbalista Cantona mi do filmu celkom sadol a filmu urcite viac pomohol ako ublizil. Klasicka francuzska zalezitost s atmosferou ktoru mam velmi rad. Chcem viac takych filmov!

plagát

Naši ma zabijú (2013) (relácia) 

Napad celkom dobry, ale................ale! Trocha viac realnosti by tomu urcite neuskodilo. Ten koniec bol pre mna absolutne nezaujimavy a este jednu hviezdicku zrazil dole :-)

plagát

Vlk (2009) 

Takyto dobrodruzny film dokaze zaujat a udrzat divaka pri obrazovke. Prijemna hudba v spojeni s prekrasnymi obrazkami divokej prirody su hlavnymi crtami tohto filmu.

plagát

Profesionáli (2008) (seriál) 

Nic umelecke v tom nehladajte, o umenie v tomto serialy ani tvorcom nejde, ale zabavit divaka sa im v mojom pripade dari velmi uspesne, trafili presne na moju primitivnu slinu, mnam :-)