Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (316)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

S prižmúrením jedného oka aj 4*, pretože prítomnosť tých zlých bielych postáv a všetkých dobrých černoškov irituje asi všetkých (aký kontrast s realitou) je to však vynahradené pomerne svižným tempom od úplného začiatku. Aj keď sa v druhej polovici filmu trochu stráca zmysluplnosť krokov postáv je to však dostatočne vykompenzované akciou a super hudbou, teda do filmu kde prím hrajú afroameričania. Letná príjemná jednohubka, ktorá v divákovi síce nezanechá dobrý dojem na dlhší čas ale na jeden letný večer vystačí aby človek po skončení zase nepreklínal že načo si ten Netflix zase pustil. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Na toto som sa tak strašne tešil, že som si ani nepustil trailer a výsledok je rozpačitý. kaskadér J.J. Perry rozhodne nesklamal v ackii. Je to taký mix Raimiovskej zábavnej brutality jak za jeho zlatých čias v Evil Dead 2 a kung-fu napríklad z Bladea. Pôsobivé kaskadérske scény upravené CGI, ktoré neruší a nestrháva na seba pozornosť. Ale vo všetkom ostatnom Perry sklamal. Mimo akcie je to neskutočná nuda. Postavy sú nevýrazné aj keď sa neúspešne neustále snažia hláškovať, zápletka je primitívna. Film prakticky len tak plynie a cesty hlavného hrdinu a záporáčky sa len tak náhodou prekrížia, aby si to nakoniec rozdali. Gradácia a napätie nulové. Adkins sa objaví len v jednej scéne, zúčastní sa akcie (bez nejakého väčšieho kung-fu) predvedie nový prízvuk a potom zbalí saky paky a už ho neuvidíme. Takže bohužiaľ výsledok je typický Netflixovský priemer na jedno pozretie a to napriek tomu, že tentoraz bolo evidentné, že sa zúčastnení snažili. O to je to smutnejšie. Ale ak prípadná dvojka vychytá všetky chyby, tak si ju určite pustím. 5/10. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Netflix vrámci žánrovej jednohubky opäť trafil do čierneho, a i keď nedávam vyššie hodnotenie, tak som si snímok veľmi užil. Nejaký scenáristický majsterstuck som nečakal, no musím pochváliť pomerne priamočiary príbeh, ktorý sa nehrá na nič viac. Dej odsýpa pomerne svižne, aj keby som to o pár minút skrátil a okresal infantilnosť niektorých dialógov. Škoda, že aj napriek ráznej akcii a pomerne slušnej nádielke krvavých scén, sa opäť netflixáci snažia zaujať čo najširšie publikum. Trošku viac pritvrdiť, bol by to žánrovo novodobý buddy-blade film dekády. Pridajte k tomu luxusný soundtrack a naozaj vycibrené bojové scény s niekoľkými inovatívnymi zábermi, čo je v dnešnej dobe, keď máte pocit, že ste už videli snáď každý možný bojový pohyb, naozaj ťažké. Skvelá (no časom zabudnuteľná) zábava! 70%. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Jamiemu Foxxovi rola zabijaka upírov sadla, ale jeho parťák Dave Franco bol na facku. Film má zopár zábavných momentov (hlavne so Snoop Doggom a Scottom Adkinsom), no väčšinou kĺže na vodách priemeru. Hlavná zápletka je jedno veľké klišé, tak ako správanie aktérov a niektoré akčné scény stáli fakt za päť korún. Zamrzí tiež, že tvorcovia načrtli mytológiu upírov i Únie a následne sa tým prestali úplne zaoberať. Slabšie 3 hviezdy. ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Nevyrovnané béčko, kde dost slabý scénář zachraňuje svižná akce, s několika skvělými nápady. Foxx si to docela užívá, ale to je tak všechno, postava čističe bazénů je generická až běda. I ten Dave Franco má zajímavější charakterový vývoj (přestane se počůrávat). Takový ten neslaný nemastný Netflix Jedna z mála věcí co se mi tam líbily, byly ty havajské košile. ()

Galéria (178)

Zaujímavosti (13)

  • Keď Seth (Dave Franco) povie Budovi (Jamie Foxx), že sú partneri ako "Crockett a Tubbs", je to odkaz na duo policajných detektívov zo seriálu Miami Vice (1984-1989). Jamie Foxx stvárnil postavu detektíva Tubbsa vo filme Miami Vice (2006). (slord)
  • Natáčanie začalo 19. augusta 2021 v Los Angeles. (m.a.t.o.)

Súvisiace novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (viac)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (viac)

Reklama

Reklama