Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny

Recenzie (5 547)

plagát

American Dad! - Jeff and The Dank Ass Weed Factory (2019) (epizóda) 

Škoda že to tak strašne nápadne pripomínalo epizódu keď Peter Griffin vyhral súťaž vyhlásenú jeho obľúbeným pivovarom, aj keď sa tvorcovia odviazali trochu iným smerom mne to skrátka do konceptu tohto seriálu akosi nesadlo.

plagát

American Dad! - Rabbit Ears (2019) (epizóda) 

Chvíľku som dúfal že s obrazovky vybehne Samantha v štýle filmu Kruh, ale ani takto to nebolo zlé.

plagát

American Dad! - I Am the Jeans: The Gina Lavetti Story (2019) (epizóda) 

Jen za tebou ty džíny jdou...tak nejako spievala kedysi Lucie Vondráčková, no to som mal asi tak 13 a vtedy asi že iný hit keď som si naň spomenul aj teraz, inak trochu odkaz na obdobie keď sa všetky vorvane snažili vopchať do skinny rifiel, teraz naopak tenký ľudia chodia vo vorvaních veciach...nuž taká je doba.

plagát

American Dad! - Season 15 (2017) (séria) 

Aj keď Disney+ ponúka epizóda v jednotlivých ériach v trochu inom zložení tak za túto sériu 3*, opäť niekoľko vynikajúcich kúskov ale celkovo priemer.

plagát

Kolaps (2024) 

Iba zopakuj už napísané - nevieme prečo, tie dôvody sú asi na divákoch že ešte treba aby sa to stalo realitou. Je to nestranné, to spojenie Kalifornie a Texasu nedáva naozaj najmenší zmysel (aj keď v jednej pasáži jednoznačne jeden z vojakov Západnej divízie vyzdvihuje tzv. Bible Belt). Je to hlučné, s hluchými miestami a hudbou miestami akoby z road movie a svojim spôsobom trochu nedotiahnuté. Čo je to však hlavne tak reklama na odvážnych novinárov v zložení 2 ženy, jeden černoch, jeden hispánec a nula bielych mužov, čo je podstatné. Aj keď tie ich fotografie v niektorých momentoch ukazujú práve naopak ich bezcitnosť. Zdvihnutý varovný prst ktorý však určite najmä v Štátoch vyvolal ďalšiu vlnu nenávisti medzi jednotlivými stranami, ktoré za tými zlými určite vidia presne tú druhú stranu. A k podobnému vyvrcholeniu súpejeme ráznymi krokmi aj u nás v Európe.

plagát

Žraloci v Paříži (2024) 

Staršia žena s dvomi mladšími sebavedomými slečnami sa rozhodne zbaviť oceány odpadu a popri tom si obľúbia spoločného žraloka, teda Netflix a femini milenial generatoon takže aj to je samička. Tá sa zatúlala do Paríža a robí trochu neplechu, kde tu zožerie nejakého šoféra zo spadnutého auta, trojke žien pomáha v pátraní dobrý policajt, černoch. Zlou postavou je napokon aj jedna žena, starostka ktorej zle radí policajný šéf, pochopiteľne beloch. Potom sa dozvieme že našťastie žraločice samičky sa vedia rozmnožovať aj bez samčekov a tak je zaručená skvelá budúcnosť bez zlých mužov, aspoň medzi žralokmi...toto sa inak ako paródia poňať nedá, len ono sa to, narozdial povedzme od Sharknáda tvári ako seriózny film s hlbším enviromentálno-feministickým odkazom o poslednej zdegenerácii mladých ktorá to môže zvrátiť. No ja som mal chuť vyvrátiť obsah žalúdka počas filmu, ale nakoniec počas pretekov niekoľko záberov aspoň na úrovni štúdia Asylum (logikou, nie kvalitou, to Netflix vie aj pri totálnych trapasoch) a tak zhovievavá 1* za ďalší žraločí grc.

plagát

Dieťa nikoho (2021) (TV film) 

Ťažko povedať nakoľko jednotlivé zážitky odrážajú realitu avšak dá sa predpokladať že nie sú veľmi vzdialené realite aj na základe poznatkov z našich decákov, obzvlášť po poslednom útoku chovankýň na vychovávateľku či nočnej návštevy ktorú zažil určite nielen Lyes nielen vo Francúzsku...aspoň sa pár ľuďom zaslepeným vidinou dokonalého Západu otvorili oči, avšak či si takýto film mladá zdegenerácia pozrie je otázne.

plagát

Pacient (2022) (seriál) 

Nuž tento tip od študentamedicíny nebol vôbec zlý, aj keď tie rozhovory s Charliem boli trochu trápne na druhej strane ako lepšie zobraziť pocity ktoré sa odohrávali v hlave terapeuta. A toto ohodnotiť po pozretí prvej a poslednej epizódy....veď to by sa hravo dal aj legendárny LCDP - vošli dnu a odišli spokojní...nie je to síce rozhovor Clarice s doktorom Lectrerom ale svoje jahňa ktoré sa nedá umlčať to má.

plagát

Fentasy (2024) 

Film sa natáčal v rozmedzí rokov 2019-2022 takže neprekvapuje ako inak neschopná polícia, neprekvapuje Pellegríner (alebo to bol Peller) ani fantazmagória autorov o tom ako drogový trh na Slovensku ovládajú maľšikovia z Russkej hrozby a nie Albánci, tu by sa asi chlapci z NPJ aj samotní ľudia od Kosova riadne zasmiali a neprekvapí ani trápny pokus o konverzáciu Rusov ktorej by neporozumeli ani v Moskve ani v Chabarovsku...pokus to nebol vyslovene zlý ale to doprosovanie sa aby sa slečna vôbec unúvala prísť čosi vypovedať. A ten otrasný zvuk keď dialógom naozaj iba chabo rozumieť nezachráni ani mladícky slang plný vulgarizmov či utieranie dôchodcovských zadkov (ešte že tie Vaše prisprostasté liberálne plienky mal kto hádzať do odpadu) ani ten pokus vyzerať nakoniec nie ako propagácia obchodu s drogami a vidiny ľahkého zárobku ako snaha pomôcť závislým na drogách, ktorá sa vkusne objaví po skončení filmu na asi 20 sekúnd. Premrhaný potenciál.

plagát

Mladý Sheldon - Season 7 (2024) (séria) 

Škoda že Sheldona nenechali autori v 13 epizóde, nechcem príliš dávať spojler aj keď pri seriály to je asi trochi jedno, predniesť to na čo myslel, ale je pravdou že k nemu by to ani veľmi nešlo avšak skvele by to vynahradilo jeho nesympatický prejav predovšetkým z prvej série. Celkovo bola posledná séria tou najlepšou.