Reklama

Reklama

We Best Love: Fighting Mr. 2nd

(seriál)
  • Taiwan 第二名的逆襲 (viac)

Obsahy(1)

Gao Shide (Sam Lin) je ředitelem rodinné obchodní společnosti, která aktuálně řeší spor, díky kterému se po pěti letech setkává se svým rivalem ze školy Zhou Shuyim (YU). Jak dopadne setkání bývalých úhlavních nepřátel a zároveň milenců? Co stojí za jejich dlouhým přerušením kontaktu a jak dvojice zvládne spolupracovat v jedné kanceláři? Seriál přímo navazuje na příběh We Best Love: No.1 For You. (goshyes)

(viac)

Recenzie (3)

emkon 

všetky recenzie používateľa

Vše podstatné jsem shrnul v recenzi první série. Hlavní je, že druhá série neztratila nic z kouzla první série, jen přinesla dospělejší příběh. 100% ()

bulinka 

všetky recenzie používateľa

No som trochu zmätená. Lebo som nepochopila, že Zhou Shu Ji šiel do Ameriky za Gao Shi De a hneď ako ho uvidel s niekým neznámym, sa otočil a odišiel...však marijooo, preletím pol sveta a odídem bez vysvetlenia? Hocijakého.. no možno niekto by sa zľakol a fakt otočil. Inak sa mi páčilo, že sa správali trochu vyspelejšie. I keď tá "nenávisť" Zhou Shu Ji  voči Gao Shi De bola taká zmiešaná. Miestami mi to prišlo hraná, miestami naozaj vážna. Zlomené srdce a nalomená dôvera boli zjavné. Naj waw scéna bola, keď sa Gao Shi De nešťastne opil a plný výčitiek, smútku a bolesti skončil pred domom Zhou Shu Ji. A tu emócie gradovali. Určite nezabudnuteľná scéna, no som sklamaná, že režisér/strihač to stopol a potom zrazu scéna ráno, z ktorej som bola zmätená. A čakala som, že ešte keď dôjde k vyriešeniu situácie tak bude ešte nejaká emočne silná scéna, iskry budú lietať, vybuchnú ohňostroje, no nejak to nevygradovalo v moje očakávania a posledné dve epizódy, mi prišli ako keby sme preskočili čas a hlavný pár už spolu bol nejaký čas. A dokonca sa veľa riešilo všetko ostatné. Za mňa prvá polovica veľmi dobrá, druhá až tak nie. Škoda. ()

Reklama

Petra321 

všetky recenzie používateľa

Začiatok druhej série hovoril o tom, že sa v priebehu šiestich epizód stretneme s tromi rôznymi pármi a že každý z nich bude mať svoj vlastný príbeh. Omyl. Ďalšie dva páriky sú naznačené, no dej sa im nijako bližšie nevenuje. Po celú dobu sa sústredí na naše hlavné postavy, ktoré sa opäť stretávajú po piatich rokoch. Pôvodne som druhej sérií WBL dala 5*, ale myslím, že po lepšom uvážení to stiahnem na 4*. Medzi chlapcami to nádherne iskrilo a bolo naozaj vidieť, že stará láska nehrdzavie, hoci ubehol tak dlhý čas. Čo sa ale týka ostatných... Tam to bohužiaľ povedať nemôžem a keďže boli súčasťou deja, rada by som poznala aj ich príbeh viac detailne. ()

Zaujímavosti (1)

  • Školní scény se natáčely v Taoyuanu na soukromé vysoké škole Yuan Ze University. Scény z plaveckého bazénu se natáčely ve čtyřicet kilometrů vzdálené Taipei v areálu National Taiwan University of Science and Technology. (emkon)

Reklama

Reklama