Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Slovenský seriál o nás, predsudkoch, živote, láske, splnených aj nesplnených snoch. Autentický, vtipný, no i kontroverzný príbeh o pôvabnom dievčati tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní. (TV JOJ)

Recenzie (43)

klukluka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jan Hřebejk nejenomže uměl točit, on se v tom navíc zdokonaluje a Iveta je toho jasným důkazem. Je to jeho i Kolečkův masterpiece, oběma se podařilo něco neuvěřitelnýho a mě osobně tím totálně odrovnali. Všechny Mosty a Okresní přebory a…jsou proti tomu jen slaboulinkej odvar, protože tohle je fakt, ale fakt velký!!! Těch 54 procent, který to má, plyne z očekávání, že to bude nějaká Kolečkova obvyklá řachanda, on ale stvořil silnou, jímavou story o povahově tak krásném, kontroverzně vnímaném člověku, že jestli se má Iveta podobat paní Anetě, a já věřím, že se jí podobá, tak je to to nejhezčí “omlouvám se za všechno” ever. Fakt krásný, díky moc všem. Jmenovitě ještě zmíním Milana Ondríka, jeho výkon taky naprosto (!!!) mimořádnej. ()

halogenka 

všetky recenzie používateľa

Ukrutne nevyrovnana slatanina. Prvni epizoda byl takovy vlazny, nicmene slibny rozjezd, dvojka trojka byla fakt zabavna, pak tomu totalne spadne retez a mate pocit, ze se divate na uplne jiny serial. Epizody z Rhodu byly priserne WTF, hrozne napsane, hrozne zahrane a k zbliti “poucne”, pak uz se to jenom vezlo. Iveta ma pekne momenty, ktere se ale totalne rozpusti v tech debilnich a nudnych (jako treba vsechny sceny s matkou), mnozstvi postav a bocnich linek absolutne nedrzi pohromade a u spousty z nich netusite, co jimi chteli tvurci rici. Hrebejk uz patrne uplne ztratil nadhled a soudnost a Kolecko je zase ztraceny bez Prusinovskeho. Kluci, poslete ty prachy radsi na dementni delfiny. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ferencová bola obsadená len pre svoj pôvod. To sme všetci vedeli, robia z nej teraz hviezdu, ale hrať nevie, lenže to nevedela ani, keď bola v Kolese šťastia, kde sa krútila ako húsenica. Herecký talent žiadny, teda okrem vulgarizmov a večne nasratých póz. V seriáli sa nájde aj pár vydarených hlášok, no na druhej strane je len karikatúrou východu, z ktorého sa robí diera pre prostitútky, v ktorej nikto nehovorí po slovensky, lenže aj tá východniarčina najatých hercov úplne pokulháva. Mauréry proste na východniarsky slang absolútne nemá. Seriál má mať svoju komickú podstatu opretú o fakt, že Slovensko je plné kriminality, predsudkov a alkoholu. V poriadku. Ale dočkáme sa aj iného seriálu? Napríklad takého, v ktorom naši rómski priatelia usilovne pracujú, dodržiavajú zákony, nedovolia aby sa deti párili, fetovali a kradli? Dúfam, že áno. Aj sci-fi treba. ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Seriál Iveta a jeho tvůrci si berou na paškál celou řadu témat. Mj. třeba předvádějí satiru na rasismus nebo soutěže Miss jako takové. I svět modelek či samotný okraj Slovenské společnosti dostává na frak. A nutno říct, že servítky si teda pánové neberou. Hned úvodní znělka se mi celkem líbí, píseň je taky moc dobrá a Alžbeta Ferencová potvrzuje, že má dost velký talent. Samostatnou kapitolou je vynikající Zuzana Mauréry. Stejně dobře je zahraná i role Milana Ondríka. Ovšem seriál v první polovině nabere tempo, které v té druhé rychle ztrácí, což je škoda. Se zařazením do finálové skupiny misek jde kapánek dolů jak tempo, tak i humor. Jako velkou nevýhodu pak vidím, že bez zapnutých titulků bych postavám nerozuměl ani ho.no. ()

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Kdyby Kolečko udržel svůj perimetr jen na Trebišově, Iveta měla potenciál být slovenským Mostem a Jan Hřebejk československým Kusturicou, rozmělněním pozornosti o Blavu, svět modelingu, zákulisí soutěže Miss Slovensko, partnerský trojúhelník homosexuálů, tradiční Hřebejkův aktivismus atd. šly ale tyhle ambice vniveč...tvůrci sem prostě namíchali moc ingrediencí, je to přeplácané, nesourodé, prostě jako v té pohádce bratří Čapků, v níž pejsek a kočička, tedy Kolečko s Hřebejkem, dělali dort... PS: Za první díl ale 5 hvězd, musel jsem si ho pustit 2x, jak jsem se u něj smál... ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (2)

  • Scény z Trebišova boli natáčané v mestskej časti Bratislavy Východné/Rendez. (hito)
  • V epizóde počujeme Ivetine (Alžbeta Ferencová) zvonenie na telefóne. Zvonenie je pieseň Alžbety Ferencovej "Is this Love?" pod menom Zea. (adam_majko99)

Reklama

Reklama