Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevlastní súrodenci, černoch John (Wesley Snipes) a beloch Charlie (Woody Harrelson), pracujú ako policajti v newyorskom metre. Kým John žije sporiadaným životom, Charlie je večne zadĺžený hazardný hráč, prenasledovaný smolou. Peniaze, ktoré mu brat požičal, prehrá v kartách s majiteľom nočného podniku Brownom. Pred pádom z mrakodrapu ho v poslednej chvíli zachráni John. Konflikty medzi súrodencami sa prehĺbia, keď k ich jednotke nastúpi atraktívna kolegyňa Grace Santiagová (Jennifer Lopezová), do ktorej sa zamilujú. Múdrejší John síce dievča prenechá bratovi, ona si však vyberie jeho. Ani s peniazmi nemá Charlie šťastie. John mu síce dal 15 tisíc pre Browna, o tie ho však okradla nenápadná starenka, keď v metre zatýkal vreckového zlodeja. Keď sú obaja  falošne obvinení z toho, že ukradli 25 tisíc dolárov z vlaku, kde vypomáhali ako ochranka, Charlieho ho to privedie na myšlienku vlak skutočne vylúpiť. Dostáva sa do stále vážnejších problémov a tak sa rozhodne ísť do akcie aj bez brata. John  pochopí, čo má brat v úmysle a ponáhľa sa za ním, aby ho zastavil... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (114)

Gotlike 

všetky recenzie používateľa

Je to takový průměrný akční film. Viděl jsem ho už asi 3x. Pokaždé když byl v televizi, tak jsem se díval a musím říct, že mě ještě ani jednou nenudil. Vždy mě Snipes a Harrelson pobavili vtipnými dialogy. Děj tohoto filmu je opravdu dobře vymyšlen, aj akční scény nejsou špatné. Až bude tenhle film opět v televizi, určitě se budu dívat, takže proto dávám čtyři hvězdičky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Až to bude za námi, připomeň mi, že tě mám zabít." Bílý bratr, černý bratr i nahnědlá sestra mě bavili skoro stejně dobře, jako štvali ředitele vlaku Pattersona. Prostě to mezi nimi parádně jiskřilo a já jsem si přitom málem nevšiml toho, že je to hrozná hovadina. Ale poučná hovadina, protože já jsem do zhlédnutí tohoto snímku nevěděl, mimo jiné, že ze vztahových problémů je nejlepší vyboxovat se s partnerkou. A přitom to dává takový smysl. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Kombo Snipes - Harrelson sa už osvedčilo po čisto komediálnej stránke, tak prečo do toho nezamiešať aj štipku akcie. Nevotrelý humor vydrží skoro až do konca, pomerne slušné hlášky na tému černoch vs. beloch tiež, dokonca nie je problém ani s Lopezkou. Akurát to mohlo ostať pri čistokrvnej zábave a nemiešať do toho psychologický rozmer. Btw, oba filmy majú rovnako percent, ale ja obom dávam za štyri. 75%. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Škoda, malo to na viac, čakal som, že sa to aspoň priblíži skvostom ako Speed, ale nestalo. Nevadí. Je to celkom fajn filmík z čias, kedy Wesleyho hviezda bole hore a Woodyho ešte nestihla poriadne zažiariť a JLo bola len vychádzajúca hviezdička. Milá nostalgická spomienka. Ale v prvej Snipes - Harrelson spolupráci mal Woody lepšie vlasy... :) ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku to vypadalo vážně skvěle. Byla tam akce, střílení, napětí a taky vtip, jenže pak tam dorazila krásná Jennifer Lopez a všechno se začalo mezi bratry komplikovat kvůli ženské a najednou tam byli pouze hádky a žádná akce, což bylo pro mě docela zklamání. Ovšem Chris Cooper jako žhář byl vážně skvělý. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (7)

  • Vlakový vůz R22 byl po natáčení věnován Automobilovému muzeu v New Yorku. (Terva)
  • Pro natáčení byl použit vlak R22 vyrobený automobilovou a vlakovou společností ze sídlem v Sant Louis. Stejný vlak byl použit i při filmování snímku Přepadení vlaku z Pelhamu (1974). (Terva)

Reklama

Reklama